Mansur'u 'Yavaş'tan çizdiler! CHP'de 'Ankara' ateşi: "Sağcı aday olmasın" dendi Kılıçdaroğlu'na Levent Gök önerildi

CHP’de Ankara Büyükşehir Belediyesi için Mansur Yavaş yerine Levent Gök ismi gündeme geldi. Parti tabanında "Sağcı aday olmasın, CHP'li bir adayla kazanalım" görüşünün hakim olduğu öğrenildi. Hatırlanacağı üzere Mansur Yavaş, seçim sonrası CHP'yi yerden yere vuran Meral Akşener ile İYİ Parti Genel Merkezi'nde bir araya gelmiş, bu durum CHP tabanını oldukça rahatsız etmişti. Takvim.com.tr detayları sizler için derledi.

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2023, 08:49 Güncelleme 21 Ağustos 2023, 09:05
Mansur’u ’Yavaş’tan çizdiler! CHP’de ’Ankara’ ateşi: Sağcı aday olmasın dendi Kılıçdaroğlu’na Levent Gök önerildi

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi'ni 'değişim' sancısı tuttu. 28 Mayıs'taki tarihi hezimet sonrası altı okta kaos, kavga ve büyük hesaplaşmalara sahne oluyor.

Her fırsatta 'değişim' talebinde bulunan, zoom cuntasına kalkışıp manifesto bile yayınlayan Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nu deviremeyince havlu atttı.



İmamoğlu, Haliç Kongre Merkezi'nde İBB adaylığını açıkladı ve "İstanbul ve Türkiye'nin kaderi mühürlüdür. Kendimi İstanbul'a mühürledim" açıklamasını yaptı.

İYİ PARTİ VE HDPKK'YA İTTİFAK İÇİN GÖZ KIRPTI
2019'a gönderme yapan İmamoğlu, "İstanbul ittifakını en güçlü şekilde kurmaya geliyorum" diyerek İYİ Parti ve terörün siyasi ayağı HDP'ye ittifak için göz kırptı.



Bir yandan da gözler CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a çevrildi.

Yavaş'ın seçim sonrası CHP'yi yerden yere vuran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya gelip sürpriz bir görüşme yapması gündeme bomba gibi düşmüştü.

Üstelik bu görüşme İYİ Parti Genel Merkezi'nde baş başa gerçekleşmişti.



Yaşanan bu gelişmeler tüm sıcaklığını korurken Ankara kulislerini hareketlendiren bir gelişme yaşandı.

MANSUR YAVAŞ YERİNE LEVENT GÖK: "SAĞCI ADAY OLMASIN" GÖRÜŞÜ HAKİM
CHP'de Ankara Büyükşehir Belediyesi için Mansur Yavaş yerine Levent Gök ismi gündeme geldi. Parti tabanında "Sağcı aday olmasın, CHP'li bir adayla kazanalım" görüşünün hakim olduğu öğrenildi.

Bu kapsamda Kemal Kılıçdaroğlu'na Levent Gök'ün ismi önerildi.



BOMBA GAF: "SAYIN LEVENT G*T"
Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Levent Gök ile ilgili imza attığı gaf unutulmuyor.



Kılıçdaroğlu 2019 yılında CHP'nin Ankara aday tanıtım toplantısında kürsüdeyken "Bu toplantıda bir eksiğimiz var, sayın Levent g.t" ifadesini kullanmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN