İYİ Parti parçalanmaya devam ediyor! Karabağlar İlçe Başkanlığı üyesi bir grup Özlem Keser önderliğinde istifa etti

14-28 Mayıs hezimetinin ardından İYİ Parti'de istifalar gelmeye devam ediyor. İstifa furyasına son olarak İYİ Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı önünde bir araya gelen partililer, Karabağlar ilçe yönetiminde ‘Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan’ı olarak görev yapan Özlem Keser önderliğinde istifa etti. Öte yandan, istifa eden diğer parti üyeleri de ilçe yönetimine tepki göstererek Özlem Keser'e destek verdi. Böylece İYİ Parti Karabağlar’dan yaklaşık 200 kişinin ayrılacağı ifade edildi.

Giriş Tarihi 20 Ağustos 2023, 18:56 Güncelleme 20 Ağustos 2023, 19:03
İYİ Parti parçalanmaya devam ediyor! Karabağlar İlçe Başkanlığı üyesi bir grup Özlem Keser önderliğinde istifa etti

İÇİNDEKİLER

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde yaşanan hezimet sonrası terör destekli 8'li koalisyonda istifalar gelmeye devam ediyor. 8'li koalisyonun bileşenlerinden İYİ Parti'de parti yönetimine yönelik eleştirilerin dozu iyice artarken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de eleştirilerin hedefi olmuştu.



İSTİFALAR SÜRÜYOR
Yaşananların ardından İYİ Parti'de istifalar sürmeye devam ediyor. Son olarak ise İYİ Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı üyesi bir grup, yaptıkları açıklamayla partilerinden istifa ettiklerini duyurdu.

İYİ PARTİ'DE İSTİFA DEPREMİ SÜRÜYOR I VİDEO İZLE



İYİ Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı önünde bir araya gelen partililer, yaklaşık yedi aydır Karabağlar ilçe yönetiminde 'Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan'ı olarak görev yapan Özlem Keser önderliğinde bir açıklama gerçekleştirdiler. Görevden haksız şekilde alındığını dile getiren Keser, "Hiçbir gerekçe sunulmadan bir mesajla görevden alınıyorum. Seçim zamanında ve kongrelerde arkadaşlarımızla ilçe başkanımızın partimizin yanında olduk ama hiçbir şekilde partimiz bizim yanımızda olmadı. İl başkanımızla defalarca görüştük. Maalesef ki bir sonuç alamadık. Milletvekillerimiz hiçbir şekilde ilgilenmedi. Her zaman her şartta onların yanında olduk. Partimiz kısacası bizi sahipsiz bıraktı. Çok üzgünüz ama sonuç bu" diye konuştu.



Öte yandan, istifa eden diğer parti üyeleri de ilçe yönetimine tepki göstererek Özlem Keser'e destek verdi. Böylece İYİ Parti Karabağlar'dan yaklaşık 200 kişinin ayrılacağı ifade edildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN