AK Parti'den Ankara, İzmir ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri için özel çalışma! Başkan Erdoğan'a sunum yapılacak

Son dakika haberleri... Yerel seçimlere adım adım ilerlerken AK Parti hummalı çalışmalarına devam ediyor. AK Parti’de yerel seçimler için oluşturulan strateji ekibi, kampanya sürecinin belirlenmesi için çalışmalarına başladı. Bu kapsamda CHP’de olan belediyelerin geri alınması ele alınırken İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerinin kazanılması için ayrı bir parantez açıldığı öğrenildi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a Körfez turu sonrasında söz konusu çalışma hakkında sunum yapılacağı öğrenildi.

Giriş Tarihi 20 Temmuz 2023, 12:25 Güncelleme 20 Temmuz 2023, 12:32
AK Parti’den Ankara, İzmir ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri için özel çalışma! Başkan Erdoğan’a sunum yapılacak

İÇİNDEKİLER

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Genel Sekreter Fatih Şahin ile Genel Başkan Yardımcıları Ali İhsan Yavuz, Hamza Dağ, Mustafa Şen, Çiğdem Karaaslan, Yusuf Ziya Yılmaz, Ömer İleri, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve Grup Başkanvekilleri Özlem Zengin, Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Leyla Şahin Usta'dan oluşan ekip dün bir toplantı gerçekleştirdi.

SUNUMLAR YAPILDI: 3 BÜYÜKŞEHİRE AYRI PARANTEZ AÇILDI

Toplantıda Genel Başkan Yardımcıları Ali İhsan Yavuz ve Çiğdem Karaaslan bir sunum gerçekleştirdi.

Yavuz'un sunumunda, CHP'de olan belediyelerin geri alınması ele alınırken İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerinin kazanılması için ayrı bir parantez açıldığı öğrenildi.

BAŞKAN ERDOĞAN'A TOPLANTIDA ANLATILACAK

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez turunu tamamlamasından sonra AK Parti'de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı gerçekleştirileceği belirtildi.

AK Parti'de Mart 2024 yerel seçimleri için adaylık başvurularının kasım ayının ilk haftası, temayül yoklamalarının ise kasım ayının ikinci haftası yapılmasının planlandığı öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN