Başkan Erdoğan Şampiyonlar Ligi finali için Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda: İstanbul'da liderler geçidi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Manchester City - Inter Şampiyonlar Ligi finalini Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda takip etti. Erdoğan'a UEFA Başkanı Ceferin ve BAE Devlet Başkanı Al Nahyan eşlik etti. Öte yandan Macaristan Başbakanı Victor Orban, Slovenya Başbakanı Robert Golob, Ürdün Başbakanı Bişer Al-Hasavneh, Libya Başbakanı Abdülhamid Dibeybe, Karadağ Başbakanı Dritan Abazovic ve İtalya Meclis Başkanı Ignazio la Russa da mücadeleyi stadyumdan takip etti. Takvim.com.tr detaylaraı sizler için derledi.

Giriş Tarihi 10 Haziran 2023, 22:21 Güncelleme 11 Haziran 2023, 01:18
Başkan Erdoğan Şampiyonlar Ligi finali için Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda: İstanbul’da liderler geçidi

İÇİNDEKİLER

İngiltere ekibi Manchester City ile İtalya temsilcisi Inter, UEFA Şampiyonlar Ligi finali kapsamında İstanbul'da karşı karşıya geldi.



Dev karşılaşma öncesi UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, FIFA Başkanı Gianni Infantino ve Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile bir araya gelen Başkan Recep Tayyip Erdoğan, mücadeleyi de Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda takip etti.


BİR YANINA CEFERİN DİĞER YANINA AL NAHYAN...
Erdoğan'ın yanına UEFA Başkanı Ceferin diğer yanına BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'ın oturması dikkatlerden kaçmadı.



UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını, Başkan Erdoğan ve BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın yanı sıra, Macaristan Başbakanı Victor Orban, Slovenya Başbakanı Robert Golob, Ürdün Başbakanı Bişer Al-Hasavneh, Libya Başbakanı Abdülhamid Dibeybe, Karadağ Başbakanı Dritan Abazovic ve İtalya Meclis Başkanı Ignazio la Russa da izledi.



İşte stadyumdan objektiflere yansıyan o kareler;








INFANTINO'DAN BAŞKAN ERDOĞAN'A HEDİYE
Başkan Erdoğan, FIFA Başkanı Gianni Infantino'yu Atatürk Havalimanı'nda kabul etmiş, görüşmede Infantino Başkan Erdoğan'a forma ve kaptanlık pazubandı hediye etmişti.