Başkan Erdoğan Kılıçdaroğlu'na yüklendi: HDP ile yaptığın mutabakatı açıkla!

Başkan Erdoğan, “Siyaseti at pazarlığına çevirdiler” diyerek millet ittıfakı’nı eleştirdi. Başkan Erdoğan canlı yayında çarpıcı mesajlar verdi. Ayrıca Başkan Erdoğan Petrol ve doğalgazda yeni müjdelerin yakın olduğunu söyledi.

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi 27 Mayıs 2023
Başkan Erdoğan Kılıçdaroğlu’na yüklendi: HDP ile yaptığın mutabakatı açıkla!

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyetin 2. yüzyılına yakışan bir kabine kuracağız. Bol keseden atıp milleti kandıran Bay Kemal, 'Anayasa'nın ilk 4 maddesi değişebilir' dedi. Kimse endişe etmesin, Erdoğan Cumhuriyet'in teminatıdır.

Petrol ve doğalgazda yeni müjdeler yakın. Berat Bey'in döneminde sondaj gemilerinden alım yaptık. Bu gemilerle kendi kendimize yeter hale geldik. Ordu, Rize ve Kastamonu açıklarında aramalarımız var.



Başkan Erdoğan, İstanbul Esenler'de 140 bin kişinin bulunduğu mitinge katıldı. İBB Başkanı İmamoğlu'na sert tepki gösteren Erdoğan, "Dün pazarcıyla kavga ediyor. Her şeyi bitirdin pazarcıyla kavgaya mı geldi sıra" ifadesini kullandı.


DIŞ BASIN, ANKET ŞİRKETLERİ, SOSYAL MEDYA, METİN AKPINAR VE DİĞERLERİ: BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN
Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs'ta kaybetti! Şoka girdi! Kabuğuna çekildi! Çıkıp tek kelime edemedi! Sonra aniden kalp gitti, yumruk geldi! Dümeni en soldan en sağa çevirdi! Ama fayda etmedi.



Anketler, "Erdoğan alır" dedi. Batı medyası, "Şansı yok" diye ekledi. Sosyal medya, vazgeçti! Destekçileri de sırt çevirdi. Herkes, aynı sözde birleşti: Bükemediğiniz bileği öpeceksiniz...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN