Kılıçdaroğlu'dan çelişkili yanıtlar! “Neden aday oldunuz?” soruna “Masa istedi” dedi

Kılıçdaroğlu, YouTube’taki yayında terleten sorulara çelişkili yanıtlar verdi. “Neden aday oldunuz?” soruna “Masa istedi” dedi! Ancak adaylığı yüzünden masayı terk eden Meral Akşener’i görmezden geldi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2023 Güncelleme 26 Mayıs 2023, 11:19
Kılıçdaroğlu’dan çelişkili yanıtlar! Neden aday oldunuz? soruna Masa istedi dedi

İÇİNDEKİLER

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerin karşısına çıktı. Seçim gecesi tüm veriler Başkan Erdoğan'ı önde gösterirken neden "Öndeyiz" tweeti attığı soruldu. "Bize gelen bilgi o yöndeydi" dedi! Programın ilk bölümünde adaylık sürecine ilişkin de çelişkili ifadeler kullandı. Kılıçdaroğlu, "Ben değil masadaki diğer liderler istedi" diye konuştu. Ancak adaylığına karşı çıktığı için masadan kalkan Meral Akşener'i unuttu.



'PROJELERE KARŞI DEĞİLİM'
Daha önce Türkiye'de hiçbir şey üretilmediğini iddia eden Kılıçdaroğlu, "Bursa'daki çip fabrikasına gittim. Olağanüstü güzel" diyerek kendini yalanladı. Daha önce karşı olduğunu söylediği projeler için de "Ne yola, ne köprüye, ne tünele karşı değiliz" dedi.

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın özgürlüğünü savunan Kılıçdaroğlu, "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" dedi.
MURATHAN YILDIRIM

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN