Başkan Erdoğan muhalefete tepki gösterdi: 28 Mayıs'ta bu kibir abidelerine hep beraber "yeter" diyeceğiz!

Başkan Erdoğan, Gaziantep İstasyon Meydanı’nda 100 bin vatandaşa hitap etti: Sizlerden tek bir fire vermeden sandığa gitmenizi bekliyorum. Rakibimiz, CHP Genel Başkanı değil rehavet. Sandıklara hakim olacağız, zafere koşacağız.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2023 Güncelleme 22 Mayıs 2023, 06:57
Başkan Erdoğan muhalefete tepki gösterdi: 28 Mayıs’ta bu kibir abidelerine hep beraber yeter diyeceğiz!

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından muhalefete tepki gösterdi:
Anadolu irfanının sembol isimlerinden merhum Neşet Ertaş'ın yürek tellerimizi titreten o güzel türküsünü siyasette kendimize rehber edindik.
"Dost elinden gel olmazsa varılmaz" dedik, "Rızasız bahçenin gülü derilmez" dedik, "Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez" dedik. Aziz milletimizle aramızda kurduğumuz "gönül köprülerinin" sarsılmasına asla izin vermedik.



Hayatımızın her safhasında milletimizle hep muhabbetin ve kardeşliğin diliyle konuştuk. Siyasi tercihinden dolayı depremzedelerimizi linç edenler, bu sırra hiçbir zaman eremediler.
Bir ''yol kazası" olarak gördükleri çok partili demokrasiye geçtiğimiz 14 Mayıs 1950'den beri, maalesef bu kötü huylarından hiç vazgeçmediler.
Aynı kibirli tavrı bugün de inatla sürdürüyorlar. Sandıkta tecelli eden iradeye saygı duymak yerine insanlarımıza "cahil" diyerek tahkir ve tahrik ediyorlar.

Hayatlarında bir kez olsun "Biz nerede yanlış yaptık?" sorusunu kendilerine sormuyorlar. Nefret söylemlerine sarılıp oy alacaklarını düşünüyorlar.
İnşallah 28 Mayıs'ta bu kibir abidelerine hep beraber "yeter" diyeceğiz. 85 milyon olarak sandığa, irademize ve geleceğimize sahip çıkacağız.



ATATÜRK'TEN SONRA EN ÖNEMLİ LİDER
Dünya basını, Türkiye'deki seçim analizlerinde Başkan Erdoğan'ı övgü yağdırdı. İkinci turdaki şansının yüzde 80 olduğunu yazdı. Türkiye'de seçimleri dakika dakika takip eden dünya medyası, son durumu mercek altına aldı.

LE MONDE: Kılıçdaroğlu taktik değiştirdi. Tehlikeli şekilde sağa kayıyor...

THE ECONOMIC TIMES: Mustafa Kemal Atatürk'ten bu yana Türkiye'nin en önemli lideri. Türkiye'nin karşı konulamaz gücü.

AFP: Erdoğan tarihi ikinci turda üçüncü on yıllık iktidarı gözlüyor. Kazanma şansı yüzde 80'lerde...

ERT: Kılıçdaroğlu için son savaş. Milliyetçi söylemlere yönelmesi Kürt yanlısı partiyi üzdü...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN