The Economist'in algı operasyonlarına Takvim'den cevap: Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi sen bu işin sonunu düşünmedin mi

İngiliz dergi, işi gücü bıraktı. Başkan Erdoğan'a savaş açtı. Gün boyunca, "gitsin" diye mesajlar attı. Takvim de sonunda patladı: Bu pazar akşamı buluşalım! Kim gidecekmış o zaman konuşalım!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2023 Güncelleme 11 Mayıs 2023, 08:20
The Economist’in algı operasyonlarına Takvim’den cevap: Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi sen bu işin sonunu düşünmedin mi

İÇİNDEKİLER

The Economist, ipin ucunu kaçırdı! Erdoğan'a "Diktatör" iftirası attı. Twitter'da kapak yaptı. "Gitsin" diye haykırdı. Ama gazını alamadı. Her 2 saatte bir tweet yazdı. Seçimin küresel sonuçları olacağını vurguladı.

Kılıçdaroğlu'nun Batı'ya biat ettiğini anlattı. Yani susmadı! Bunun üzerine sosyal medyada tepki topladı. TAKVİM de arsız İngilizler'i 14 Mayıs akşamına çağırdı: Aynı performansı sandıklar açıldığında da gösterin.


Başkan Erdoğan, Batman'da konuştu. Kılıçdaroğlu'na meydan okudu: Bay bay Kemal'in getireceği yalancı bahar bu millet için kara kış demektir.

HAKİKİ BAHARI BİZ GETİRDİK
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Batman ve Mardin'de halka hitap etti:
- AK Parti'yi engellemek için her yolu denediler. Ama biz bölgede güvenliği ve refahı tesis ettik. Diyarbakır'dan Şırnak'a Mardin'den Batman'a hakiki baharı biz getirdik.
- Bu kazanımlardan geriye dönüş olmayacaktır. Rabbim ömür, milletimiz de yetki verdikçe bu ülkede analar bir daha ağlamayacaktır.
- Ne gece yarısı Türk- Alevi videosu paylaşan fitne tüccarları, ne azgın azınlığın giderek artan nobranlığı ebedi kardeşliğimizi asla bozamaz. Kandil'deki terör baronları aramıza giremez.

- Bölücü terör örgütünü açtığı çukurlara sizlerle beraber gömdük. 15 Temmuz'da ölüm kusan kurşunlara beraber göğsümüzü siper ettik.
- Dİyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizin kanına giren Selo... Bay bay Kemal ne diyor cezaevinden çıkaracağım diyor. Benim kardeşlerim "sana söz" diyerek yalancı bahardan bahsedenlerin aslında zemheriden bahsettiğini çok iyi bilir..



REUTERS'DAN HABER VAR
İngiliz haber kuruluşu Reurters, 6 Şubat'ta 11 ili etkileyen K. Maraş merkezli çifte depremin meydana geldiği afet bölgesine gitti. Vatandaşlarla sohbet etti. Görüşlerini haberleştirdi. Sorunlara rağmen, Başkan Erdoğan'a desteğin sürdüğünü bildirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN