Koray Aydın canlı yayında fena patladı! İşte yok dediği o haberler...

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, deprem bölgesinde yağmacılığa soyunan alçaklar üzerinden dahi siyaset yapmaya kalkıştı. Kahramanmaraş merkezli depremler ile 1999 depremi üzerinden 'yağmacılık' kıyası yapan Koray Aydın, "O dönemde yağma olmadı haberi bile yapılmadı" iddiasında bulundu. Aydın, canlı yayında söz konusu haberler gösterilince rezil olarak konuyu değiştirdi. İşte o haberler...

Giriş Tarihi 23 Şubat 2023, 22:18 Güncelleme 23 Şubat 2023, 23:20
Koray Aydın canlı yayında fena patladı! İşte yok dediği o haberler...

İÇİNDEKİLER

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6'lık 'asrın felaketi' olarak tanımlanan depremler sonrası Türkiye tek yürek olup yaraları sarmak için kolları sıvarken muhalefet siyasi yağmacılığa soyundu.

6'lı koalisyonun liderleri enkaz üzerinde adeta miting yaparken yardımcıları da boş durmuyor!

KORAY AYDIN CANLI YAYINDA FENA PATLADI
İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, deprem bölgesinde yağmacılığa soyunan alçaklar üzerinden dahi siyaset yapmaya kalkıştı.

"99'DA YAĞMA YOK, HABERİ BİLE YOK" DEDİ
1999 depremi ile kıyasa girişen Aydın, "Yağma oldu. Her türlü hırsızlık olayları yaşandı. Ama mesela 99 depreminde bunların hiç bir tanesi olmadı haber olarak bile olmadı." Sunucu Mehmet Akif Ersoy'un "Ben olduğunu biliyorum" demesine rağmen iddiasını sürdüren Aydın "Bir tane bile haber yoktur. Benden sonra araştırın" dedi.

Programın ilerleyen dakikalarında Ersoy'a seyirciler tarafından gönderilen gazete küpürlerinin gösterilmesi ile rezil oldu.

HABERLER GÖSTERİLİNCE ŞEKİLDEN ŞEKİLE GİRDİ
Sunucu, "Bu arada yağma olduğuna dair haberler var efendim yağma olmuş çok olmuş." dedi.

Koray Aydın, "Yok yok öyle bir şey yok. Haberi kim getirdi size. Haberi atanlar görevli olan kişiler. Sosyal medyadan atıyorlar. Sonra bakarsınız söylersiniz. Gazetenin küpürünü bulursaniz söylersiniz." dedi.

Sunucu Ersoy gazetenin küpürünü gösterince yüz ifadeleri değişen Koray Aydın "Neyse bakarız sonra" diyerek konuyu değiştirdi.

İŞTE KORAY AYDIN'IN YOK DEDİĞİ O HABERLER
Koray Aydın'ın yok dediği o haberleri takvim.com.tr arşivden çıkardı;

23 Ağustos 99 yağma haberi;

24 Ağustos 99 yağma haberi;

TOKİ ÜZERİNDEN DE BENZER BİR SKANDALA İMZA ATTI
Koray Aydın aynı yayında benzer bir skandala da TOKİ üzerinden imza attı.

Düşük gelirli vatandaşlara yönelik ve orta gelirli vatandaşlara yönelik projelerin farklı olduğunu dahi bilmeyen Aydın, "Fiyatlar olduğu yerde katlandı. Hani hükümetimiz 100 bin konut yapıyordu hatırlıyor musunuz?" dedi.

Aydın, sunucu Mehmet Akif Ersoy'un 250 bin konut yapıldığını anımsatması üzerine. "250 bin mi, 100 bine sonra müracaat yaptılar, 8 bin müracaat var. ne oluyor bu?" dedi.

Ersoy, 100 bin konut projesinin orta gelirliler için ayrı bir proje olduğu hatırlatarak, "Diğerinde TOKİ'ye 8 milyon müracaat var. Doğru değil mi?" diye konuştu.

"Yok değil" diyerek yalanını sürdüren Aydın, gülerek "Fiyatlar arttıkça, ödeme şartları kalmayan insanlar çekilmeye başladı şimdi." iddiasında bulundu.

Ersoy, bunun üzerine sosyal konut projesine çok fazla başvuru olduğunu ve çevresindeki herkesin başvurduğunu söyleyince Aydın, "Öyle dediler de bakalım görürüz." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN