CHP kendi ayağına sıktı! Özgür Özel ile Refik Eryılmaz'ın tartışması gündemde: Elinde sigara ile geçmiş olsun bile demeden hesaba çekti

Enkaz üzerinde miting yapıp, insanların acıları üzerinden siyaset devşiren CHP bu kez kendi ayağına sıktı... CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Hatay'da elinde sigara ile CHP'li Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz'ı hesaba çekmeye yeltendi. Özel, daha geçmiş olsun bile demeden Eryılmaz'a "Seni alanda görmek lazım" dedi. Bunun üzerine sinirlenen Samandağ Belediye Başkanı, "Özgürcüğüm bak beraber milletvekilliği yaptık. Bana geçmiş olsun demeni beklerdim. Ben kan ağlıyorum. Birileri seni doldurdu" şeklinde tepki verdi.

Giriş Tarihi 10 Şubat 2023, 01:09 Güncelleme 10 Şubat 2023, 03:01
CHP kendi ayağına sıktı! Özgür Özel ile Refik Eryılmaz’ın tartışması gündemde: Elinde sigara ile geçmiş olsun bile demeden hesaba çekti

İÇİNDEKİLER

Türkiye, 6 Şubat 2023'te 'Yüzyılın felaketi' olarak tanımlanabilecek depremlerle karşı karşıya kaldı. Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6'lık şiddetli sarsıntılar 10 ilde yıkıma neden oldu. Binlerce insanımız yaşamını yitirdi.

Asrın felaketi sonrası devlet, milleti ile el ele verip yaralarını sarmaya çalışırken CHP'nin başını çektiği bir takım kirli odaklar acı üzerinden siyaset devşirdi.

ELİNDE SİGARA İLE FELAKET ÜZERİNDEN SİYASET DEVŞİRDİ: "SENİ ALANDA GÖRMEK LAZIM"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu deyim yerindeyse enkaz alanında miting yaptı, insanların acıları üzerinden siyaset devşirdi. Kılıçdaroğlu'nun tepki çeken tutumunun yankıları sürerken CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de felaket üzerinden siyaset yapmaya yeltendi.

Elinde sigara kendi partisinden olan Hatay Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz'ı hesaba çekmeye yeltenen Özel, daha geçmiş olsun bile demeden Eryılmaz'a "Seni alanda görmek lazım" dedi.



"BANA SARILIP GEÇMİŞ OLSUN DEMENİ BEKLERDİM! SENİ DOLDURMUŞLAR"
Bir dönem yan yana milletvekilliği yaptığı Özgür Özel'in bu tepkisi karşısında sinirlenen CHP'li Samandağ Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Bu kadar felaket üzerinden, kendi belediye başkanınıza merhaba demeden 'Seni alanda görmek lazım' demen beni çok üzdü. Özgürcüğüm bak beraber milletvekilliği yaptık. Bana moral vereceğine, bana sarılıp 'geçmiş olsun kardeşim' demeni beklerdim. Birileri doldurdu benim yanıma gönderdi. Ben kan ağlıyorum ya, 24 saat kan ağlıyorum" ifadelerini kullandı.



Özgür Özel ve Refik Eryılmaz arasında cereyan eden gerilim saniye saniye kameralara yansırken, CHP'nin içerisine düştüğü vahim durumu da gözler önüne serdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN