Başkan Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi: Vizyonu 3 Aralık’ta göreceksin

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na seslendi. "3'ünde açıklama yapacakmış! Biz de Şanlıurfa'dayız! İzle de vizyonu gör" dedi. Altılı masayı eleştirdi. İşte detaylar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Aralık 2022 Güncelleme 01 Aralık 2022, 06:59
Başkan Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi: Vizyonu 3 Aralık’ta göreceksin

İÇİNDEKİLER

Becerebildikleri tek şey anayasa değişiklik teklifi açıklamak oldu. Terör örgütünün partisini kollayan ucube teklif çıkardılar. CHP ve masa arkadaşları, ülkenin ve milletin geleceği için hiçbir hazırlıklarının olmadığını teyit etmiştir.



Ama benim milletim bunu yutmaz. Bu ülkeye, bu millete, bu devlete ne gelecek buna bakar. Türkiye'nin yarınını da biz inşa edeceğiz. Göreceksiniz Bay Kemal de tamamen bir yalanlar dünyasıyla milletin karşısına çıkacak.



UCUBE TEKLİF
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda partililere ve teşkilatlara seslendi:
Bunların parlamenter demokrasi, güçlendirilmiş parlamenter demokrasi, bu tür palavralarına aldanmayın. Buradan bir şey çıkmaz.
Muhalefetin açıkladıkları anayasa teklifleri, insanların gerçek sorunlarına çözüm getirmek yerine 6'lı masanın taraflarının siyasi çıkarları koruma ve halka tepeden bakan seçkinci zihniyeti yansıtan bir içeriğe sahiptir.
Bunların derdi ülkeyi yönetmek değil, sadece devletin imkanlarını kendi aralarında paylaştıracak paravan bir şirket kurmaktır. Size paravan şirket kurdurmayız.
Milletimiz bu ülkeyi, Erdoğan kaybetsin de sonra ne olursa olsun diyen bir zihniyete asla teslim etmez.
Her geçen gün daha da artan bir tempoyla milletimizle aramızdaki gönül köprülerini tahkim etmeliyiz, güçlendirmeliyiz...

Partililere seslenen Başkan Erdoğan, "Kırgınlık varsa onarmalıyız. Bezginlik varsa umut vermeliyiz. Korku varsa güven aşılamalıyız. Nefret varsa sevgiyle tedavi etmeliyiz" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN