Irak'ın kuzeyinde alçak terör örgütünün taciz ateşi sonucu şehit olan Mustafa Öztürk'ün şehadet haberi ailesine verildi

Irak'ın kuzeyinde alçak terör örügütünün taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk'ün şehadet haberi, Gaziantep'in Oğuzeli ilçesi Karaman Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi. Acı haberin ardından şehidin baba evi ve mahallesine Türk bayrakları asıldı.

Giriş Tarihi 06 Kasım 2022, 21:35 Güncelleme 06 Kasım 2022, 22:32
Irak’ın kuzeyinde alçak terör örgütünün taciz ateşi sonucu şehit olan Mustafa Öztürk’ün şehadet haberi ailesine verildi

İÇİNDEKİLER

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk'ün şehadet haberi ailesine verildi.



Irak'ın kuzeyinde Akıncı Üs Bölgesi'ne bölücü terör örgütü mensupları tarafından taciz ateşi açıldı.



Açılan hain taciz ateşi sonucu Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk şehit oldu. Şehidin acı haberi, Gaziantep'in Oğuzeli ilçesi Karaman Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi.



Acı haberin ardından şehidin baba evi ve mahallesine Türk bayrakları asıldı.



Acı haberi alan baba Hasan ile anne Zeliha Öztürk ise gözyaşı döktü. Bekar olduğu öğrenilen ve 7 kardeşi bulunan şehit Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk'ün, yarın Karaman Mahallesi'nde düzenlenecek resmi törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, yaralı askerlerin derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandığı belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN