Vatandaşlardan Diyarbakır'da 6'lı masaya pankartlı gönderme: 2023'te altı sıfırı da biz atacağız

Başkan Erdoğan, toplu açılış törenine katılmak üzere Diyarbakır'a geldi. Havalimanında çiçeklerle karşılanan Erdoğan'a şehir genelinde de büyük sevgi gösterisinde bulunuldu. Başkan Erdoğan'ı karşılayan vatandaşlar ayrıca 6'lı masaya da mesaj gönderirken, "Reis, paradan 6 sıfırı sen attın 2023'te altı sıfırı da biz atacağız." yazılı pankart açtı.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2022, 14:16 Güncelleme 23 Ekim 2022, 14:49
Vatandaşlardan Diyarbakır’da 6’lı masaya pankartlı gönderme: 2023’te altı sıfırı da biz atacağız

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış programına katılmak üzere Diyarbakır'a geldi. Malatya'dan özel uçakla Diyarbakır'a gelen Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın havaalanından otobüs ile toplu açılış programının yapılacağı İstasyon Meydanı'na geçti.

Erdoğan, yaklaşık 12 milyar 342 milyon liraya mal olan 140 projenin açılışını yaparken kalabalığa hitap etti.

VATANDAŞLARDAN SEVGİ SELİ
140 projenin açılışı için Diyarbakır'a gelen Başkan Erdoğan, havalimanında çiçeklerle karşılandı. Şehir genelinde de Başkan Erdoğan'a vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.

6'LIYA VATANDAŞ MESAJI DİYARBAKIR'DAN VERDİ
CHP, İYİ Parti, DEVA, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi'nden oluşan 6'lı masaya vatandaş Diyarbakır'dan mesaj verdi. Vatandaşlar, "Reis, paradan 6 sıfırı sen attın 2023'te altı sıfırı da biz atacağız." yazılı pankart açtı.

Vatandaşlardan Diyarbakır'da 6'lı masaya pankartlı gönderme! TIKLA İZLE

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN