Başkan Erdoğan, Hakkari Yüksekova Varkavik Tepe Üs Bölgesi'ndeki askerlerin bayramını tebrik etti

Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari Yüksekova Varkavik Tepe Üs Bölgesi'ndeki askerlerin bayramını tebrik etti. Erdoğan, "Sizler gerçekten bu vatanı özellikle şehitlerimizin ardından bütün bu teröristlere karşı her türlü kararlılığı göstererek korumaya devam ediyorsunuz. Rabbim sizlerden razı olsun. " ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 09 Temmuz 2022, 12:02 Güncelleme 09 Temmuz 2022, 12:56
Başkan Erdoğan, Hakkari Yüksekova Varkavik Tepe Üs Bölgesi’ndeki askerlerin bayramını tebrik etti

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari Yüksekova Varkavik Tepe Üs Bölgesi'ndeki askerlerin bayramını tebrik etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu o anları Twitter üzerinden, "Hakkari Yüksekova Varkavik Tepe Üs Bölgesi'ndeki kahramanlarımızın ve ailelerinin #KurbanBayramı'nı tebrik etti." ifadeleriyle paylaştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayramı dolayısıyla ziyaret ettiği Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Varkavik Tepe Üs Bölgesi'ndenErdoğan'ı telefonla aradı.

3 bin 350 metre yükseklikteki Hakkari Varkavik Tepe'de olduklarını söyleyen Soylu, üs bölgesinde hem jandarma hem polis özel harekat hem güvenlik korucuları hem de Mehmetçiğin görev aldığını belirtti.

"BAŞKOMUTANIMIZLA BAYRAMLAŞMAK İSTEDİLER"
Soylu, "Hep beraber yıllardır bu tepeyi tutuyorlar. Geçen gün de bu tepenin hemen yakınında 3 teröristi etkisiz hale getirdiler. Biz hem tebrik etmek için geldik hem de bayramlarını kutlamak için. Başkomutanımızla bayramlaşmak istediler." diye konuştu.

HER TÜRLÜ KARARLILIKLA VATANI KORUMAYA DEVAM EDİYORSUNUZ
Mehmetçiğin bayramını tebrik eden Erdoğan, şunları söyledi:

"Sizler gerçekten bu vatanı özellikle şehitlerimizin ardından bütün bu teröristlere karşı her türlü kararlılığı göstererek korumaya devam ediyorsunuz. Rabbim sizlerden razı olsun. Rabbim şehitlerimizin mekanını cennet eylesin. Sizlere şahsım, ailem, milletim adına en kalbi şükranlarımı bildiriyorum ve Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Rabbim yar yardımcımız olsun."

Erdoğan, üs bölgesinde görevli diğer komutan ve personelin de bayramlarını kutladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN