Başkan Erdoğan Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulunarak 6'lı masayı eleştirdi

Başkan Erdoğan, “Yapılacak açıklamaların bile büyükelçilerin onayına sunulduğu bir yerden bahsediyoruz. Masanın gizli ortaklarından yedikleri ayarlar var. Bunların diktikleri hiçbir sökük vaki değil. Bunlar mı ülkemizin çıkarlarını savunacak?” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2022 Güncelleme 17 Haziran 2022, 06:59
Başkan Erdoğan  Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda açıklamalarda bulunarak 6’lı masayı eleştirdi

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli mesajlar verdi:



Kazanmak dışında ihtimali olmayan bir seçime daha hazırlanıyoruz. Seçim öncesi seçimi kazanacağız. Bu bizim için zor bir şey değil.



Şu anda 11 milyonu aşkın üyemiz var mı? Var. Her üyemiz bir üye daha ilave ederse işte seçimden önce seçimi kazandık demektir. Görüldüğü gibi zor bir konu değil.



CHP'nin başındaki zat geçenlerde yine kadınları bize karşı kışkırtmaya çalışıp onları iş dünyasının dışında tutmak istediğimizi iddia etmiş. Bunlarda yalan gibi, iftira gibi utanmazlık da diz boyu.



Ülkemizin demokrasi ve kalkınma adımlarından rahatsızlık duyan çevreler, umutlarını 2023 seçimlerine bağladılar. AK Parti'yi tökezleterek ülkeyi zor duruma düşürmek isteyenler her yola başvurmaya başladı.



Ülkenin en çürük siyasetçisi Kılıçdaroğlu'ndan bile medet umacak hale geldiler. 6'lı masa diye koydukları yapı sirk çadırından beter bir hale döndü.



Yapılacak açıklamaların bile büyükelçilerin onayına sunulduğu bir yerden bahsediyoruz. Masanın gizli ortaklarından yedikleri ayarlar var. Her gün bir HDP'li çıkıp bunlara posta koyuyor.



YİNE BİZ ÇÖZERİZ
Başkan Erdoğan, "İnsanlarımızın hayat pahalılığından dolayı zorlandığını biliyoruz. İnsanlarımızı geçim sıkıntısından kurtaracak olan da enflasyonu düşürecek olan da istikrarı tahkim edecek olan da biziz" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN