Başkan Recep Tayyip Erdoğan Van'da toplu açılış töreninde konuştu! "Biz hep somut icraatla konuşuruz"

Başkan Erdoğan, dün Van’daki toplu açılış törenine katıldı. Dünyaya şu mesajı yolladı: Kuru lafla, istismarla, yalan, iftira ile işimiz olmaz. Biz hep somut icraatla konuşuruz...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Haziran 2022 Güncelleme 12 Haziran 2022, 06:55
Başkan Recep Tayyip Erdoğan Van’da toplu açılış töreninde konuştu! Biz hep somut icraatla konuşuruz

İÇİNDEKİLER

Türkiye, yatırımlarına hız kesmeden devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün toplu açılış töreni için Van'a gitti. Şunları söyledi:



Hangi hükümetler Van'ı bu seviyede eser ve hizmetlerle kalkındırdı, geliştirdi? Hiçbiri. Aklı, vicdanı olan herkes bu mukayesenin ardından aradaki farkın 20 yıllık değil, asırlık olduğunu kabul edecektir.



Kuru lafla, istismarla, yalan, iftira ile işimiz olmaz. Biz hep somut icraatla konuşuruz. Van'a son 20 yılda 38 milyar liralık yatırım yaptık. 820 konut, 420 ahır, sosyal tesisler ve konaklama birimleri yapımına devam ediyoruz.



Benim için Kürt ve Türk kardeşlerim arasında fark yok. Yaratılanı yaradandan ötürü seviyoruz. Ayrım yapmayız. Bugün, dün yapmadık, yarın da yapmayız. Kuran'da ne diyor, biz sizi kavimlere ayırdık, birbirinizle iyi anlaşasınız diye. Biz Kürt, Türk, Çerkes, Arap... Ayrım yok. Biz herkesi Allah için seviyoruz.



Bizim ölçümüzde ne var? Allah yine ne buyuruyor: Muhakkak inananlar kardeştir. Dolayısıyla tüm inananlarla kardeşiz. Bütün bu hizmetlerimizi bu anlayışla yapıyoruz.



Önümüzdeki dönemde Van'ı daha büyük eser ve hizmetlere kavuşturmayı sürdüreceğiz. Van'a toplam yatırım bedeli 4.1 milyar lirayı bulan yüzlerce eseri hizmete açıyoruz. Van bunlara layık. Biz size aşığız. Neşet Ertaş ne diyor, aşkınan koşan yorulmaz...



Başkan Erdoğan, Van'da çocukların sevgi seliyle karşılaştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN