SON DAKİKA: Suriyelilerle ilgili bir provokasyon daha çöktü! Bursa Valiliği açıklama yaptı: Metroda kavga edenler Türk vatandaşı şikayetçi olmadılar

Son dakika haberleri... Bursa’da metroda sigara içen gençler ile metroda bulunan vatandaşlar arasında tekme tokatlı kavga çıktı. Bu anlar kameralara yansıdı. Sosyal medyada kavganın mülteciler arasında çıktığı öne sürülerek provokasyon yapıldı. Bursa Valiliği'nden konuya ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, tarafların Türk olduğu ve birbirlerinden şikayetçi olmadığı belirtildi. Sosyal medyada CHP ve FETÖ medyasının gazladığı bir yalan da çökmüş oldu.

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2022, 09:24 Güncelleme 09 Mayıs 2022, 12:28
SON DAKİKA: Suriyelilerle ilgili bir provokasyon daha çöktü! Bursa Valiliği açıklama yaptı: Metroda kavga edenler Türk vatandaşı şikayetçi olmadılar

İÇİNDEKİLER

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Acemler metro istasyonunda meydana geldi.

İddiaya göre, bir grup genç, metroda sigara içmek istedi.

Bunu gören metrodakiler duruma tepki gösterince aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede tekme tokatlı kavgaya dönüştü.

Kavga metronun dışına sıçrarken. görgü tanıkları durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle kavga son buldu.

Bursa Valiliği yaptığı açıklamada, kişilerin birbirlerinden şikayetçi olmaları üzerine Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla Türk uyruklu oldukları belirtilen kişiler hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

CHP VE FETÖ MEDYASININ YALANI ÇÖKTÜ
CHP ve FETÖ medyası sigara içenlerin Suriyeli olduğunu iddia etmişti Bursa Valiliği yabancı uyruklu oldukları iddia edilen şahısların Türk vatandaşı olduğu ortaya çıktı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN