Son dakika: Başkan Erdoğan, BBP Başkanı Mustafa Destici ile görüştü! Gündemde siyasi gelişmeler var

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi partisinin genel merkezinde ziyaret etti. Mutafa Destici ve parti yönetimi, Başkan Erdoğan'ı Genel Merkez binası önünde karşıladı. Erdoğan - Destici ikilisi güncel siyasi meseleleri, asgari ücreti, bayram ikramiyesini ve hal yasasını müzakere etti. Seçim gündemini de ele alan Erdoğan ve Destici, ittifakın güçlendirilmesi vurgusu da yaptı. Görüşme 1 saat 10 dakika sürdü. BBP lideri Mustafa Destici, Erdoğan ile yaptıkları görüşmenin ardından açıklama yaparak ittifaka devam edeceklerini, herhangi bir tereddütün olmadığını ifade etti.

Giriş Tarihi 14 Nisan 2022, 13:07 Güncelleme 14 Nisan 2022, 16:32
Son dakika: Başkan Erdoğan, BBP Başkanı Mustafa Destici ile görüştü! Gündemde siyasi gelişmeler var

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi partisinin genel merkezinde ziyaret etti.

Mutafa Destici ve parti yönetimi, Başkan Erdoğan'ı Genel Merkez binası önünde karşıladı.



Erdoğan ve Destici tokalaştıktan sonra Parti Genel Merkezi'ne girerken, Erdoğan sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara el salladı.

'TEREDDÜT YOK İTTİFAK DEVAM EDECEK'
BBP lideri Mustafa Destici, Başkan Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından 'Herhangi bir tereddüt yok. Cumhur ittifakı üç parti olarak devam edecek. Sağlam bir şekilde MHP ile birlikte ittifakın içindeyiz, mücadele gücümüz daha da artacak.' dedi.


MASADA 2023 VE SİYASİ GELİŞMELER VAR
Erdoğan - Destici ikilisi güncel siyasi meseleleri, asgari ücreti, bayram ikramiyesini ve hal yasasını müzakere etti. Seçim gündemini de ele alan Erdoğan ve Destici, ittifakın güçlendirilmesi vurgusu da yaptı.


1 SAAT 10 DAKİKA SÜRDÜ
Görüşme yaklaşık olarak 1 saat 10 dakika sürdü

Liderlerin seçim kanununda yapılan değişikliği de değerlendirdiği bildirildi.

Destici, Başkan Erdoğan'a ipek üzeri ayetlerle çevrelenmiş gümüş sırma el işçiliği ile yapılan Abdülhamit Han'ın tuğrası ve Allah, Muhammed lafzılarının yer aldığı 150 yıllık tablo hediye etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN