'Karşıma çık' diyen Kılıçdaroğluna Başkan Erdoğan'dan “10 kez karşı karşıya geldik, 10’unda da sandığa gömdük"

Başkan Erdoğan, “Karşıma çık” diyen Kılıçdaroğlu’na “10 kez karşı karşıya geldik, 10’unda da sandığa gömdük. Bay Kemal, senin kıratın buna yetmez” cevabını verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Şubat 2022 Güncelleme 18 Şubat 2022, 06:59
’Karşıma çık’ diyen Kılıçdaroğluna Başkan Erdoğan’dan  “10 kez karşı karşıya geldik, 10’unda da sandığa gömdük

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, kamuya engelli memur alımı ve Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli mesajlar verdi:



2018'den beri devam eden ekonomik dalgalanmalar nedeniyle sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Her kesimin gelirlerini arttırarak her kesimi yanında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz.



AK Partili belediyelerin olduğu yerde en az yüzde 7 indirim yapıp vatandaşımızı su parasında rahatlatacaklar. Ana muhalefete, yavrularına hepsine buradan sinyali veriyoruz.



Hayat pahalılığının belini de biz kıracağız. Döviz, enflasyon ve faiz prangasından da kurtulacağız...



Bizi asıl zorlayan tarih boyunca hep olduğu gibi içimizdeki gafiller, muhterisler, mankurtlardır. Türkiye bu iç mücadeleden, içeriden yediği yumruklardan çekmiştir.



Son günlerde Kılıçdaroğlu sık sık meydan okuyor... 'Karşıma çık' diye yeri göğü inletiyor. Biz Kılıçdaroğlu ile 10 kez karşı karşıya geldik. 10'unda da kendisini sandığa gömdük. Bay Kemal, senin kıratın buna yetmez.



ENGELLİNİN İŞ SEVİNCİ
Başkan Erdoğan, kamuya alınacak 2 bin 927 engelli ataması için yapılan törene katıldı. Butona engelli adaylarla birlikte bastı. Adı ekrana yansıyanlar, salonda sevinç çığlıkları attı. Erdoğan, "Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz" açıklaması yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN