İstanbullulara trol diyen CHP'li İBB Sözcüsü Murat Ongun günler sonra ortaya çıktı!

24 Ocak Pazartesi günü İstanbul'da kar rezaleti yaşanırken dünyanın en pahalı 7. şehri olan İsviçre'nin Cenevre şehrinde kar tatili yapan CHP'li İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan günler sonra ilk ses geldi. Ongun'un paylaşımına tepki gösteren vatandaşlar, "Kayak nasıldı İsviçre'de? Neredesin kaç gündür? Kayarak mı geldin naptın?" şeklinde yorumlarda bulundu.

Giriş Tarihi 01 Şubat 2022, 14:05 Güncelleme 01 Şubat 2022, 14:52
İstanbullulara trol diyen CHP’li İBB Sözcüsü Murat Ongun günler sonra ortaya çıktı!

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM tarafından yapılan onlarca uyarılara rağmen CHP'li İBB Sözcüsü Murat Ongun'un kar tatili yapmaya gitmesi büyük tepkilere neden olmuştu.


VATANDAŞLARA TROL DEDİ
24 Ocak Pazartesi günü İstanbulluların yollarda çile çektiği sıralarda sosyal medya üzerinden vatandaşlara troll yakıştırmasında bulunan Ongun'dan daha sonra haber alınamadı.

MURAT ONGUN ORTAYA ÇIKTI
Yaşanan kar felaketinde İBB görevlisi olarak İstanbulluları yalnız bırakan Murat Ongun sessizliğe gömülmüştü. Kar yağışının ardından yaklaşık 10 gün sonra Ongun'dan ilk paylaşım geldi. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül'ün yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurduğu paylaşımının altına 'Geçmiş olsun, acil şifalar dileriz.' mesajını bırakan Murat Ongun, günler sonra ortaya çıkmış oldu.

TEPKİLER PEŞ PEŞE
Murat Ongun'un İstanbul'da vatandaşların kar esaretinde zor durumda kaldığı sıralarda İsviçre'de kar tatili yapması ve günler sonra ortaya çıkmasına vatandaşlar da tepki gösterdi.

İSVİÇRE KEYFİ SONA ERİYOR
Murat Ongun'un İsviçre'deki kar tatili yaptığı haberlerinin ardından çarşamba günü İstanbul'a geleceği iddia edildi.



NASIL GÜZEL KAYDINIZ MI MURAT BEY?


Ongun'a tepki gösteren vatandaşlar, "Kayak nasıldı İsviçre'de? Neredesin kaç gündür? Kayarak mı geldin naptın?" şeklinde yorumlarda bulundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN