Şehitlerimizin intikamı alındı! 44 terörist öldürüldü! İşte operasyonların parolası

Son dakika... TSK, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlediği başarılı operasyonlarla teröristlere nefes aldırmıyor. Suriye sınırında 3 askerin şehit olduğu saldırı sonrası bölgede terör hedefleri vuruluyor. Şimdiye kadar 44 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonun detaylarına ilişkin A Haber muhabiri Mehmet Geçgel aktardı.

Giriş Tarihi 17 Ocak 2022, 12:20 Güncelleme 17 Ocak 2022, 12:28
Şehitlerimizin intikamı alındı! 44 terörist öldürüldü! İşte operasyonların parolası

İÇİNDEKİLER

Sınırlarımızın ötesinden kahraman askerlerimizin terörle mücadelesi aralıksız şekilde sürüyor. Son açıklama Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan gelmişti.

Akçakale'deki terör saldırısının ardından düzenlenen operasyonlarda 44 terörist şu ana kadar etkisiz hale getirildi.

Bakan Akar, her saldırının karşılığının sert şekilde verildiğinin altını çizmişti. Şu anda da operasyonlar devam ediyor.

44 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Başlatılan cezalandırma operasyonlarıyla askerimizi hedef almaya kalkan 44 terörist yok edildi. Havadan SİHA'lar terör hedeflerini anbean takip ediyor ve belirlene noktalar Fırtına Obüslerinin yanı sıra diğer ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hale getiriliyor.

Karadan kahraman komandolarımız yürüttüğü operasyonlarla da gereken adımları atıyor. Teröristlerle sıcak temaslar sağlanıyor ve çatışmalar gerçekleşiyor. Askerlerimiz tarafından operasyonlar sırasında sivil hassasiyeti gözetiliyor.

Teröristler sivilleri canlı kalkan olarak kullanıyor. TSK nokta operasyonlar düzenleyerek 44 teröristi etkisiz hale getirdi. Sınırlarımızın ötesinde operasyonlar aralıksız olarak devam ediyor.