Başkan Erdoğan'dan önemli İstanbul eleştirisi! "Borç batağına sürüklediler..."

Erdoğan, CHP’nin verdiği sözleri tutmadığını söyledi: İstanbul’u borç batağına sürüklediler. 15 bin kişiyi işten çıkarıp terörle iltisaklı kişileri işe aldılar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Aralık 2021 Güncelleme 27 Aralık 2021, 07:00
Başkan Erdoğan’dan önemli İstanbul eleştirisi! Borç batağına sürüklediler...

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 3 bin kişinin katıldığı AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli mesajlar verdi:



'Zulüm 1453'te başladı' diyenlere karşı bu toprakları vatanımız olduğunu gösterme mücadelesi veriyoruz.



Mahalli seçimler öncesi kazandıkları belediyelerde tek bir kişinin işinden çıkarılmayacağına dair namus sözü verdiğini hatırlıyorsunuz. Bu söz diğer vaatleri gibi yalan oldu.



Bir hesaba göre 13 bin 500, bir hesaba göre 15 bin kişiyi işten çıkarıp aralarında terörle iltisaklı kişilerin de olduğu 45 bin kişiyi işe aldılar.



Şimdi utanmadan sıkılmadan bana mektup gönderiyor, böyle bir şey yok diye. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kayıtları orada tutuluyor. Hani İBB'de personel fazlası vardı, israf vardı.



Belediyenin borcunu 23,5 milyar liradan 61 milyar liraya çıkardılar. Bunun adı İstanbul'a, İstanbullu'ya, Türkiye'ye ihanettir.



Devam eden işleri bile yürütemiyorlar. İstanbul halkına yalan söylüyorlar. Önümüzdeki seçimde halk tüm yalanlarını yüzlerine vuracak.



İstanbul, 2023 seçimlerinde de AK Parti'nin lokomotifliğini yapacaktır. Karşımızdakiler her seçimde olduğundan daha büyük bir kinle 2023'e hazırlanıyor. Biz de buna göre hazırlık yapmalıyız.



İBB'YE TERÖR SORUŞTURMASI
İçişleri Bakanlığı, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bağlı kuruluşları ve şirketlerinde işbaşı yaptırılan personelden; 455'inin PKK/KCK, 80'inin DHKP-C, 20'sinin MLKP, 2'sinin MKP, ayrıca bazılarının FETÖ ile iltisaklı/irtibatlı olduğu yönündeki tespitler üzerine soruşturma başlatıldı" açıklamasını yaptı.



ZORBALARA KARŞI AÇILMIŞ BAYRAKTIR
Erdoğan, Necip Fazıl Ödülleri töreninde konuştu: Bu ödüller, fikir dünyamızın zorbalarına karşı açılmış bir bayraktır. Yıllardır işlettikleri al gülüm ver gülüm tezgahı dağılmıştır.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN