Eskişehir'de fuhuş baskını! Cezaevine gönderildiler

Eskişehir merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda fuhşa aracılık ettikleri şüphesiyle yakalanan ve adliye sevk edilen 4 kişiden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Giriş Tarihi 20 Aralık 2021, 16:46 Güncelleme 20 Aralık 2021, 16:52
Eskişehir’de fuhuş baskını! Cezaevine gönderildiler

İÇİNDEKİLER

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin Eskişehir, Mersin ile Kırklareli'nde belirlenen 6 ayrı adrese düzenlediği operasyonda yakaladığı 4 kişi, sabah saatlerinde "Fuhşa teşvik, aracılık veya zorlama, uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçları kapsamında adliyeye sevk edilmişti.

İSTİKAMET CEZAEVİ

Şüphelilerden M. İ. ile C.E. savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakılırken, N.B. ve A.D. ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HATAY'DA DA OPERASYON

Hatay'da düzenlenen fuhuş operasyonunda 18 zanlı gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İskenderun, Belen, Payas ve Arsuz ilçelerinde fuhuş yaptıran ve fuhşa yer temin eden şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Ekipler tarafından önceden tespit edilen 16 adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda, 18 şüpheli gözaltına alındı, fuhşa zorlanan 12 kadın kurtarıldı Adreslerde yapılan aramalarda bir miktar döviz ele geçirildi.