Mahmut Gürcan kaç yaşında, nereli? Hazine ve Maliye Bakanlığı bakan yardımcı Mahmut Gürcan kimdir? İşte biyografisi...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda bakan yardımcılıklarına Mahmut Gürcan ve Yunus Elitaş getirildi. Peki Hazine ve Maliye Bakanlığı bakan yardımcı Mahmut Gürcan kimdir? Mahmut Gürcan kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi...

Giriş Tarihi 17 Aralık 2021, 09:40 Güncelleme 17 Aralık 2021, 09:41
Mahmut Gürcan kaç yaşında, nereli? Hazine ve Maliye Bakanlığı bakan yardımcı Mahmut Gürcan kimdir? İşte biyografisi...

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberine göre Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda görev değişimleri oldu. Buna göre bakan yardımcıları Şakir Ercan Gül ve Mehmet Hamdi Yıldırım'ın yerine Mahmut Gürcan ve Yunus Elitaş getirildi. Haberimizde Mahmut Gürcan'ın biyografisine ulaşabilirsiniz. Peki Hazine ve Maliye Bakanlığı bakan yardımcı Mahmut Gürcan kimdir? Mahmut Gürcan kaç yaşında, nereli? İşte hakkında merak edilenler...

HAZİNE VE MALİYE BAKAN YARDIMCISI MAHMT GÜRCAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yeni atama kararları dikkat çekti. Yayımlanan yeni atama kararına göre Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda bakan bakan yardımcılıklarında görev değişimleri yaşandı.

Bakan yardımcıları Şakir Ercan Gül ve Mehmet Hamdi Yıldırım'ın yerine Mahmut Gürcan ve Yunus Elitaş getirildi.

MAHMT GÜRCAN BİYOGRAFİSİ

Mahmut Gürcan 1966 doğumludur. Evli ve 3 çocuk babası olan Gürcan, Zeytinburnu İmam Hatip Ortaokulu, Şehremini lisesi, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler (iktisat bölümü) mezunudur. Aynı zamanda iş insanı olan Gürcan, Doğanay Çorap ve Tic.Ldt.Şti ortağıdır.

Milli Görüş geleneğinden gelen Gürcan, 2001 yılından itibaren AK Parti İlçe yöneticiliği ve 2006/2014 3 dönem AK Parti Bakırköy ilçe başkanlığı yaptı. Bir çok STK (Sivil Toplum) örgütünde yöneticiliği ve üyeliği vardır.