Güniz Akkuş'un sevgilisi kim? Güniz Akkuş kimdir, yakalandı mı? 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş'un İnstagram hesabı ne?

Güniz Akkuş kimdir, yakalandı mı? Güniz Akkuş'un sevgilisi kim? 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş'un İnstagram hesabı ne? Suç örgütü elebaşı Sedat Peker'i tehdit eden 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş hakkında sıcak gelişme! "Kasten öldürme, kasten öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, mala zarar verme ve yağma" gibi olayları karıştığı iddia edilen suç örgütüne yönelik operasyon yapıldı. Örgütün elebaşılığını yaptığı tespit edilen 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş ve yöneticilerinden Mustafa Kemal Y. gözaltına alındı. İşte detaylar!

Giriş Tarihi 22 Kasım 2021, 08:49 Güncelleme 22 Kasım 2021, 08:50
Güniz Akkuş’un sevgilisi kim? Güniz Akkuş kimdir, yakalandı mı? ’Hanımağa’ lakaplı Güniz Akkuş’un İnstagram hesabı ne?

İÇİNDEKİLER

Güniz Akkuş kimdir, yakalandı mı? Güniz Akkuş'un sevgilisi kim? 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş'un İnstagram hesabı ne? soruları gündemde yer alıyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından suç örgütlerinin ortaya çıkarılması, yaptıkları etkinlik alanlarının belirlenmesi ve aralarındaki yapının deşifre edilmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında bir önceki gün operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda Güniz Akkuş da kıskıvrak yakalandı.

GÜNİZ AKKUŞ KİMDİR, YAKALANDI MI?

İstanbul'da "Kasten öldürme, kasten öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, mala zarar verme ve yağma" gibi olayları karıştığı iddia edilen suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda, örgütün elebaşılığını yaptığı belirlenen 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş ve yöneticilerinden Mustafa Kemal Y. yakalanarak gözaltına alındı.

POLİSLİK MESLEĞİNDEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ!

Çetecilikten yargılanan ve polislik mesleğinden ihraç edilen Güniz Akkuş, 3 yıl hapis cezası almış ve cezasını çektikten sonra tahliye olmuş. İddiaya göre Akkuş, sabıkalı kişilerden oluşturduğu bir çeteyle eğlence mekanlarını haraca bağladı.

Polislik görevi elinden alınınca artık kendi mesleğiyle anılacağını söyleyerek birçok lidere gözdağı verip kendi örgütünü kuran Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'un Türkiye gündeminde bomba etkisi yaratan Reina eğlence mekanına yapılan silahlı baskının parmağı olduğu iddia ediliyor.

GÜNİZ AKKUŞ SEDAT PEKER'E NE DEDİ?

Akkuş, Sedat Peker için yayınladığı bir videoda "Bana bak Sedat, sana 10 gün müddet veriyorum. Delikanlı gibi karşıma çık. Yoksa gerçek vatan sevdalıları kardeşim bir gece ansızın senin ziyaretine gelecek." dedi.