11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü: Geleceğe Nefes Ol ücretsiz fidan bağışı nasıl yapılır? Geleceğenefes.com fidan bağış sertifikası alma ekranı!

Her sene 11 Kasım günü geldiğinde Milli Ağaçlandırma Günü olarak kutlanıyor. Bu önemli günde 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Geleceğe Nefes kampanyası ile Türkiye'nin tüm illerinde 84 milyon için 3'er fidan toplamda 252 milyon fidan dikilecek. Gelecegenefes.com üzerinden kampanyaya katılıp fidan sahiplenmesinen vatandaşlar sertifika kazanıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘84 milyon için 3’er fidan, toplam 252 milyon fidan dikerek dünyaya nefes oluyoruz ve sizleri de 11 Kasım’da şehrinizdeki fidan dikim alanlarına davet ediyoruz.’ ifadelerine yer verildi. Peki, Geleceğe Nefes ücretsiz fidan bağışı nasıl yapılır? Geleceğenefes.com fidan bağış sertifikası alma ekranı!

Giriş Tarihi 11 Kasım 2021, 09:40 Güncelleme 11 Kasım 2021, 09:40
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü: Geleceğe Nefes Ol ücretsiz fidan bağışı nasıl yapılır? Geleceğenefes.com fidan bağış sertifikası alma ekranı!

İÇİNDEKİLER

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, '84 milyon için 3'er fidan, toplam 252 milyon fidan dikerek dünyaya nefes oluyoruz ve sizleri de 11 Kasım'da şehrinizdeki fidan dikim alanlarına davet ediyoruz.' ifadelerine yer verildi. Peki, Geleceğe Nefes ücretsiz fidan bağışı nasıl yapılır? Geleceğenefes.com fidan bağış sertifikası alma ekranı!

GELECEĞE NEFES 11.11.2021 DİKİM ALANLARI SORGULAMA

Dikim alanlarını öğrenmek için "11.11.2021 DİKİM ALANLARI" sekmesine tıkladıktan sonra açılan ekranda il seçimi yapabilirsiniz.

GELECEĞE NEFES FİDAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR?

Geleceğe Nefes olmak için sizin adınıza dikilecek 3 fidanın hangi ilde olmasını istediğinizi seçerek sertifikanızı oluşturabilirsiniz.

FİDAN BAĞIŞI YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

GELECEĞE NEFES FİDAN BAĞIŞI SERTİFİKASI NASIL ALINIR?

Geleceğe Nefes web sayfasına giriş yaptıktan sonra, "Fidan Sahiplen" sekmesine tıklayın. İsim soyisim ve e-mail bilgilerinizi girdikten sonra 3 il seçimi yapın. Ardından "Katıl" butonuna basın. Sertifikanız oluşacak ve fidan sahiplendiğiniz 3 il ve ilçe isimleri sertifikada yer alacak.

Not: Bir e-mail adresi ile yalnızca bir kişi adına sertifika alınabiliyor. Aynı e-mail adresi ile birden fazla katılım belgesi alınamıyor.

Sertifikanızı sosyal medyada paylaşmak isterseniz en üstte yer alan Twitter, Facebook, Instagram ve WhatsApp işaretlerine tıklayıp hazırlanan görseli bilgisayarınıza veya telefonunuza indirebilirsiniz.

İstanbul ili için dikim alanları şu şekilde:

ADALAR / ÇAMLİMANI MEVKİİ / HEYBELİADA

ÇEKMEKÖY / MEHMET ALİ ORMANI / ÖMERLİ

EYÜPSULTAN / ODAYERİ KAVŞAĞI / ODAYERİ

SARIYER / RUMELİFENERİ / RUMELİFENERİ

SİLİVRİ / ÇANTA / ÇANTA MEVKİİ; 512 NO LU ENDÜSTRİYEL PLANTASYON BÖLMESİ

ŞİLE / SOFULAR / 64 NOLU BÖLME

Antalya ili için dikim alanları:

MANAVGAT / KALEMLER /

Muğla ili için dikim alanları:

MARMARİS / İÇMELER / İÇMELER

MENTEŞE / KOZAĞAÇ / KOZAĞAÇ

Trabzon için dikim alanları:

AKÇAABAT / ŞİNİK / ŞİNİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

AKÇAABAT / HARMANCIK / HARMANCIK

ARAKLI / TAŞGEDİK / TAŞGEDİK

ARSİN / GÖLGELİK / GÖLGELİK

DÜZKÖY / ŞİNİK / ŞİNİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

HAYRAT / BÜYÜK HARMAN / BÜYÜK HARMAN

MAÇKA / ÇAĞLAYAN / ÇAĞLAYAN

OF / FINDIKOBA / FINDIKOBA

ORTAHİSAR / AKYAZI / GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGESİ

ŞALPAZARI / SİNLİCE / SİNLİCE

TONYA / İSKENDERLİ / İSKENDERLİ

VAKFIKEBİR / ÇARŞI MAH. / ÇARŞI