Sayısal Loto sonuçları son dakika: 10 Kasım Çılgın Sayısal loto kime, hangi ile çıktı? 87 milyon büyük ikramiye...

Son dakika 10 Kasım Çılgın Sayısal loto açıklandı. Şans oyunu sevenler bugün çekilen Çılgın Sayısal Loto'da sonuçları merak ediyor. Bugünün şanslı numaraları sahiplerine tam 87 milyonu kazandıracak. Nefesler tutuldu. Peki; 10 Kasım Çılgın Sayısal loto kime, hangi ile çıktı? İşte 87 milyon büyük ikramiye hakkında detaylar...

Giriş Tarihi 10 Kasım 2021, 22:15 Güncelleme 11 Kasım 2021, 12:29
Sayısal Loto sonuçları son dakika: 10 Kasım Çılgın Sayısal loto kime, hangi ile çıktı? 87 milyon büyük ikramiye...

İÇİNDEKİLER

10 Kasım Çılgın Sayısal sonuçları araştırılıyor. Çılgın Sayısal Loto haftanın 3 günü çekiliyor. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanan çekilişte şanslı numaralar belli oluyor. Çarşamba günü ikincisi çekilen lotonun sonuçları açıklandı. Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikrami 87 milyondu. Peki şanslı numaralar hangileri oldu? 10 Kasım Çılgın Sayısal loto kime, hangi ile çıktı?

10 KASIM ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Çılgın Sayısal Loto sonuçları 10 Kasım Çarşamba günü saat 21:30'da açıklandı.

Sayısal Loto Sonuçları şanslı numaralar şöyle; 8 31 32 55 65 71 84 21

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı olarak çekilen 6 sayıdan sonra 1 sayı çekilir. Bu sayı kenara koyulur ve bir sonraki çekilişe dahil edilmez.

Kazanma oranı ise oynadığın kolon ve bildiğin numara adedine göre değişir:

Birinci kategori olan "6 bilen", kazanan kombinasyonun 6 rakamının tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilenler büyük ikramiyeyi kazanır.

İkinci kategori olan "5+1 bilen", kazanan kombinasyonun 5 rakamının doğru tahmin edildiği ve 6'ıncı rakamın "Joker" rakamına eşit olduğu kombinasyonlardır.

Üçüncü kategori olan "5 bilen", kazanan kombinasyonun 5 rakamının doğru tahmin edildiği ancak 6'ıncı rakamın "Joker" rakamından farklı olduğu kombinasyonlardır.Dördüncü kategori olan "4 bilen", kazanan kombinasyonun 4 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyondur.

Beşinci kategori olan "3 bilen", kazanan kombinasyonun 3 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Altıncı kategori olan "2 bilen", kazanan kombinasyonun 2 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Kuponları kendin doldurabilir, önceden oynanmış hazır bilet satın alabilir veya "Sen Seç" ile terminalden rastgele rakam seçtirebilirsin.

Oynadığın her kolon sadece 3 TL'dir.