Başkan Erdoğan '8 Kasım Azerbaycan Zafer Bayramı' mesajı

Son dakika haberine göre Başkan Erdoğan Azerbaycan'ın, Ermenistan işgaline son veren zaferine ilişkin mesajında "Azerbaycan’ın Zafer Bayramı’nı, Karabağ topraklarının hürriyetine kavuştuğunu müjdeleyen bu şanlı günü en içten dileklerimle tebrik ediyorum." dedi.

Giriş Tarihi 08 Kasım 2021, 15:52 Güncelleme 08 Kasım 2021, 16:48
Başkan Erdoğan ’8 Kasım Azerbaycan Zafer Bayramı’ mesajı

İÇİNDEKİLER

Başkan Erdoğan, Karabağ'ın Ermenistan işgalinden kurtulmasının yıldönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

"Azerbaycan'ın Zafer Bayramı'nı, Karabağ topraklarının hürriyetine kavuştuğunu müjdeleyen bu şanlı günü en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Vatan için gözlerini kırpmadan mücadele eden, şehit düşen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum."





Erdoğan'ın mesajında, Türk ve Azerbaycan bayraklarının yer aldığı, Erdoğan imzalı '8 Kasım Azerbaycan Bayramı' görseli de yer aldı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da sosyal medya hesabından "Can Azerbaycan'ın vatan toprağı Karabağ'ı destansı mücadeleyle kurtarmasının birinci yıldönümünü can-ı gönülden kutluyorum. Vatan sevgisi vatan toprağına karışmış tüm şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi minnetle anıyorum" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN