Askerlik yerleri açıklandı mı, sevk tarihleri ne zaman? 22 Ekim 2021 e- Devlet Kasım celbi er, bedelli, yedek subay sınıflandırma sonuç ekranı!

Askerlik yerleri hakkında araştırmalar büyük bir hız kazandı. Kasım celp dönemi takvimi MSB tarafından duyurulmuştu. Adaylar Yedek Subay sınıflandırma sonucu veya er sınıflandırma sonucunu e-Devlet üzerinden öğrenebilecek. Bu bağlamda Milli Savunma Bakanlığı tarafından celp takvimi ile ilgili açıklama geldi. Peki, Kasım celbi askerlik yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte konu hakkında tüm detaylar!

Giriş Tarihi 22 Ekim 2021, 09:01 Güncelleme 22 Ekim 2021, 09:01
Askerlik yerleri açıklandı mı, sevk tarihleri ne zaman? 22 Ekim 2021 e- Devlet Kasım celbi er, bedelli, yedek subay sınıflandırma sonuç ekranı!

İÇİNDEKİLER

Silah altına alınmayı bekleyen binlerce kişi kasım ayı celp tarihleri hakkında detaylı bilgileri merak edip araştırıyor. Vatani görevini yerine getirecek pek çok kişi için kasım ayı celp dönemi ve askerlik yerleri hakkında tarih belli oldu. Peki, Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? Askerlik yeri sorgulama nasıl yapılır? Er sınıflandırma sonucu ne zaman açıklanacak 2021? İşte tüm merak edilenler!

ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kasım celp dönemi askerlik yerleri 22 Ekim 2021 tarihinde e-devlet üzerinden açıklanacak.. Adaylar Yedek Subay sınıflandırma sonucu veya er sınıflandırma sonucu sorgulama ekranları üzerinden askerliğe katılacakları kışla ve birlikleri görüntüleyebilecek.

ASKERLİK YERLERİ E-DEVLET SORGULAMA EKRANI

SEVK TARİHLERİ NE ZAMAN?

Yedek subay/astsubay adayları ile erbaş/erlerin sevk tarihleri şu şekilde;

Yedek Subay/Astsubay Adayları, Erbaş/Er (1nci Grup) – 25, 26 Ekim 2021



Erbaş/Er (2nci Grup) – 22, 23 Kasım 2021

Erbaş/Er (3ncü Grup) – 20, 21 Aralık 2021