Barış Pınarı Harekatı bölgesinde sızma girişiminde bulunan 5 PKK'lı teröristin vurulduğu anlar ortaya çıktı!

Son dakika haberleri... Milli Savunma Bakanlığı dün yaptığı açıklamada Barış Pınarı harekat bölgesinde eylem hazırlığında olan 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. O operasyonun görüntüleri A Haber ekranlarında yayınlandı. İşte o görüntüler...

Giriş Tarihi 18 Ekim 2021, 23:18 Güncelleme 19 Ekim 2021, 01:18
Barış Pınarı Harekatı bölgesinde sızma girişiminde bulunan 5 PKK’lı teröristin vurulduğu anlar ortaya çıktı!

İÇİNDEKİLER

Milli Savunma Bakanlığı dün yaptığı açıklamada Barış Pınarı harekat bölgesinde eylem hazırlığında olan 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK/YPG'nin Barış Pınarı bölgesindeki huzur ve güven ortamını bozmasına izin vermedik, vermeyeceğiz! Bölgede her türlü tedbiri alan Kahraman Komandolarımız bir saldırı girişimini daha önleyerek 5 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi." ifadeleri kullanıldı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
O operasyonun görüntüleri A Haber ekranlarında yayınlandı.

Teröristler, gece sızma girişiminde bulundukları sırada Zırhlı Muharebe Aracı'nın (ZMA) üzerinde bulunan termal kamera ile tespit edildiler.

Tespit edildikten sonra üzerindeki 25 mm top vasıtasıyla teröristlerin bulunduğu noktalara atış gerçekleştiriliyor. Yaşanan çatışma sırasında teröristlerin ellerindeki makineli tüfeklerle güvenlik güçlerinin bulunduğu noktalara ateş etme anları da kameralara da yansıdı. Görüntülerde, atışların başlamasıyla birlikte teröristlerin geldikleri noktaya doğru kaçmaya çalıştıkları görüldü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN