Millet İttifakı'nın 'Kürt sorununu çözer' dediği HDP terörist elebaşı Öcalan için 'özgürlük kampanyası' başlattı!

'Kürt sorunu' olduğunu öne süren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terörün siyasi HDP'yi işaret etmişti. CHP'li Kılıçdaroğlu'nun çözüm için 'meşru organ' olarak gösterdiği HDP, PKK'nın terörist elebaşı Abdullah Öcalan için sosyal medyada kampanya başlattı. HDP'liler yaptıkları paylaşımlarda Öcalan'a özgürlük istedi.

Giriş Tarihi 09 Ekim 2021, 10:51 Güncelleme 09 Ekim 2021, 11:14
Millet İttifakı’nın ’Kürt sorununu çözer’ dediği HDP terörist elebaşı Öcalan için ’özgürlük kampanyası’ başlattı!

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Kürt sorunu HDP ile çözülür" açıklamasının ardından HDP kanadından gelen açıklama, söz konusu partinin terörle bağlantısını alenen gözler önüne sermiş, HDP eski Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını alıntılayarak "Çözümün adresi İmralı" ifadelerini kullanmıştı.




KILIÇDAROĞLU: HDP İLE BİZ BU SORUNU ÇÖZEBİLİRİZ


CHP'li Kılıçdaroğlu, "Kürt sorunu çözmek için meşru bir organa ihtiyacımız var. HDP'yi meşru organ olarak görebiliriz. HDP ile biz bu sorunu çözebiliriz" demişti.


TERÖRİST ELEBAŞI ÖCALAN'A ÖZGÜRLÜK İSTEDİLER

Dün akşam saatlerinde, HDP tarafından PKK elebaşı Abdullah Öcalan için sosyal medya platformlarında 'özgürlük kampanyası' başlatıldı.


HDP'nin resmi hesaplarından da yapılan paylaşımlarda "Freedom For Ocalan Now" etiketi kullanıldı ve Öcalan'ın özgür bırakılması istendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN