Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 7 Ekim Süper Loto çekiliş sonucu sorgulama ekranı! Büyük ikramiye numaraları…

Akşam saatlerinde yoğun bir şekilde araştırılan Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda canlı yayın ile gerçekleştirilen Süper Loto çekilişi her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri gerçekleşiyor. Şans oyunlarını yakından takip eden ve büyük iktamiye hayaliyle yanıp tutuşanlar kendi kuponlarına şans vurup vurmayacağını oldukça merak ediyor ve heyecanla araştırıyor. Peki 7 Ekim Süper Loto çekiliş sonucu sorgulama ekranı erişime açıldı mı? Büyük ikramiye hangi numaralara çıktı?

Giriş Tarihi 07 Ekim 2021, 20:36 Güncelleme 07 Ekim 2021, 21:38
Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 7 Ekim Süper Loto çekiliş sonucu sorgulama ekranı! Büyük ikramiye numaraları…

İÇİNDEKİLER

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. 7 Ekim Süper Loto çekiliş sonucu sorgulama ekranı erişime açıldı mı? Büyük ikramiye ne kadar? Sorularının yanıtları da böylece belli oldu. Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından haftanın 3 günü online olarak gerçekleştirilen çekilişin sonuçları heyecanla sorgulanmaya başlandı ve büyük ikramiyenin miktarı da heyecanın dozunu arttırdı. Kuponlarını oynayan ve yatıranlar büyük ikramiyeyi kazanmanın hayalini kuruyor. İşte 7 Ekim Süper Loto çekiliş sonuçları...

7 EKİM SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Süper Loto büyük ikramiyesi 38 milyon 401 bin 29 TL

İşte talihli numaralar:

7, 17, 23, 41, 44, 47

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ CANLI NASIL İZLENİR?

Bu akşamki Süper Loto çekilişini canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

30 EYLÜL SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİNİ CANLI İZLE!

SÜPER LOTO BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

28 Eylül 2021 Süper Loto Sonuçlarına göre büyük ikramiye devretti. Milli Piyango İdaresinin resmi sitesinde büyük ikramiyenin 31.451.262,79 TL olduğu belirtildi.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

• Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur.

• Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

• İşaretleme yapmayı istemeyenler kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretleyebilir, terminal böylelikle rastgele 6 numara seçer. Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturulabilir. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

• Tercihe göre arkadaşlarla Ortak Bilet satın alınabiliyor. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

• Süper Loto oynamak için www.millipiyangonline.com, Milli Piyango uygulaması ya da en yakın satış noktasını kullanabilirsin. Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir.