30 Eylül Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Milli Piyango Süper Loto sonuç sorgulama ekranı!

Süper loto çekiliş sonuçları bugün 30 Eylül 2021! Süper Loto sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır? Süper loto ne kadar devretti? Şans oyunları sevenler Süper Loto çekiliş sonucuna göre ikramiye kazandıran numaraları merak ediyor. Haftanın 3 günü oynanan Süper Loto'da 30 Eylül çekiliş sonuçları yoğun olarak araştırılıyor. Milli Piyango Online tarafından gerçekleştirilen canlı çekiliş ile bugünün büyük ikramiye kazandıran numaraları belli oldu. MPİ bilet sorgulama için de Sayısal Loto sonucu bilet sorgulama ekranına haberimizde yer verdik. İşte 30 Eylül 2021 Perşembe Süper Loto sonuçları ve Milli Piyango Online MPİ bilet sorgulama ekranı...

Giriş Tarihi 01 Ekim 2021, 09:46 Güncelleme 01 Ekim 2021, 09:47
30 Eylül Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Milli Piyango Süper Loto sonuç sorgulama ekranı!

İÇİNDEKİLER

30 Eylül 2021 Süper loto çekiliş sonuçları oyunseverler tarafından yakından takip ediliyor. En son 28 Eylül Salı günün çekilen Süper lotoda büyük ikramiye devretti. Bugün şanslı numaralar Milli Piyango Online tarafından canlı gerçekleştirilen çekilişte açıklandı. Son gelişmeleri kaçırmak istemeyenler Süper loto çekiliş sonuçlarını, Süper loto ne kadar devretti? Süper loto çekiliş sonuçları nereden, nasıl sorgulanır? sorularının yanıtını verdik. İşte son dakika Süper loto çekiliş sonuçları hakkında tüm detaylar...

30 EYLÜL SÜPER LOTO SONUÇLARI

SÜPER LOTO SORGULAMA YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ CANLI NASIL İZLENİR?

Bu akşamki Süper Loto çekilişini canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

30 EYLÜL SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİNİ CANLI İZLE!

SÜPER LOTO BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

28 Eylül 2021 Süper Loto Sonuçlarına göre büyük ikramiye devretti. Milli Piyango İdaresinin resmi sitesinde büyük ikramiyenin 31.451.262,79 TL olduğu belirtildi.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

• Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur.

• Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

• İşaretleme yapmayı istemeyenler kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretleyebilir, terminal böylelikle rastgele 6 numara seçer. Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturulabilir. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

• Tercihe göre arkadaşlarla Ortak Bilet satın alınabiliyor. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

• Süper Loto oynamak için www.millipiyangonline.com, Milli Piyango uygulaması ya da en yakın satış noktasını kullanabilirsin. Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir.

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ TAKVİMİ!