SON DAKİKA! Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün son durumu belli oldu

Son dakika haberine göre koronavirüse bağlı zatürre şikayetiyle hastaneye kaldırılan Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün durumunun iyiye gittiği açıklandı.

Giriş Tarihi 14 Eylül 2021, 13:28 Güncelleme 14 Eylül 2021, 14:54
SON DAKİKA! Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün son durumu belli oldu

İÇİNDEKİLER

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı Oğuzhan Asiltürk ve eşi Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Asiltürk'ün koronavirüs sonrası gelişen zatürreye bağlı nefes darlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

DURUMU İYİYE GİDİYOR
Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Oğuzhan Asiltürk'ün düne göre daha iyi olduğunu, toparlanma sürecine girdiğini açıkladı.

SAADET PARTİSİ'NDEN AÇIKLAMA
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Asiltürk'ün hastaneye kaldırılmasıyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: ''Muhterem büyüğümüz Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız Oğuzhan Asiltürk, zatürreye bağlı gelişen nefes darlığı sebebiyle hastanede tedavi görmektedir. En kısa zamanda sağlığına kavuşması için dua edelim. Rabbim şifa versin."

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün Asiltürk'ü ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Karamollaoğlu, Asiltürk'ün sağlık durumunun iyiye gittiğini ve birkaç gün içinde toparlanacağını belirterek, "Şu anda doktorlarımızın kontrolü altında, dinleniyordu. İstanbul'dan buraya gelmesi iyi olmuş. Özellikle Sağlık Bakanımıza ve buradaki bütün personele teşekkür ediyorum. Çok ilgi gösteriyorlar. İnşallah birkaç gün içinde daha iyi bir noktaya geleceğini ümit ediyorlar. Şimdilik kontrol altında. Ümit ediyorum ki kısa zamanda toparlanır. Biz de o zaman geldiğimizde sizlere daha güzel haberleri veririz diye ümit ediyorum. İnşallah kısa zamanda daha iyi bir noktaya gelecek" dedi.