Adalar'daki çöp yığınları vatandaşı çileden çıkarttı! CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na protesto sesleri yükseldi

Cumhuriyet Halk Partisi yönetimindeki birçok belediyede vatandaşların yeterli hizmet alamaması sorunları sürerken CHP'li Adalar Belediyesi'nde biriken çöpler bölge sakinlerini çileden çıkarttı. Bölgeyi ziyaret eden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu protesto eden Adalar sakinleri İmamoğlu'nu zor durumda bıraktı. İşte o anlar...

Giriş Tarihi 20 Ağustos 2021, 04:17 Güncelleme 20 Ağustos 2021, 15:36
Adalar’daki çöp yığınları vatandaşı çileden çıkarttı! CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na protesto sesleri yükseldi

İÇİNDEKİLER

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu dün Adalar'a gitti. Adaların müzmin sorunu temizlik konusunda eleştirildi.

ÇÖPLER NEDENİYLE PROTESTOSUYLA KARŞILAŞTI
Çöp yığınları, hayvan katliamları ve toplu taşımadaki rezaletlerle son dönemlerde sık sık gündeme gelen CHP'li İBB yönetimi halkın tepkisini çekmeye devam ediyor. Bunun son örneği CHP'nin yönetimindeki Adalar'da yaşandı. İlçeyi ziyaret eden Ekrem İmamoğlu ada sakinlerinin toplanmaya çöpler nedeniyle protestosuyla karşılaştı.


Adalar Belediyesinin eline yüzüne bulaştırdığı çöpler, temizlik konusundaki beceriksizliği, İBB'nin de bu konuda yetersiz kalması Adalıları çileden çıkarıyor. Ziyaretinin Kınalıada bölümünde bir vatandaş belediyenin çöp toplamada yetersiz kaldığını, Kınalıada'nın temiz olmadığı söylemesi toplantıya soğuk duş etkisi yaptı.


"BİZ DÖRT KİŞİYİZ" DEDİ
Bir Adalar sakini sıkıntısını İmamoğlu'na şu sözlerle aktardı: Çöp yığınlarıyla ilgili sıkıntımı görevliye söylediğimde "Biz dört kişiyiz" dedi. Ben size sadece soruyorum; bu kadar adayı dört kişi temizleyebilir mi?




Sizden bunu rica ediyorum, bu konuyla ilgilenin. Ben yetkililere mailimi de atacağım.
Adayı dolaşıp fotoğraflayacağım. hani dediniz ya 'Ben dolaştım' diye. Siz geleceğiniz zaman temizlendi herhalde. Ama ben bu adada yaşıyorum ve adanın temizliği 4 kişi ve koca ada... Artık siz düşünün.



Adalar'da haftalarca yerinden kaldırılmayan çöpler insan sağlığını da tehdit ediyor.

Adalar Belediyesi'nin ve İBB'nin toplanmayan çöpler konusunda duyarsız kalması nedeniyle Adalar'da her noktada biriken çöpler görülüyor.

SİNEK VE HAŞERELER ÇOĞALIYOR
Adalar Belediyesine ait çöp arabalarının arkasından sızan suların yerlerde oluşturduğu su birikintilerin sinek başta olmak üzere birçok haşerenin çoğalmasına ve kötü kokulara neden oluyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN