Son dakika! 6 PKK/YPG'li etkisiz hale getirildi

Gelen son dakika haberine göre MSB, "Fırat Kalkanı bölgesindeki vinç ve ambulansı tanksavar füzesiyle vuran ve 2 sivili katleden teröristin de arasında olduğu 6 PKK/YPG'li etkisiz hale getirildi." açıklamasında bulundu.

Giriş Tarihi 08 Ağustos 2021, 10:47 Güncelleme 08 Ağustos 2021, 11:39
Son dakika! 6 PKK/YPG’li etkisiz hale getirildi

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... Türkiye'de, Suriye'de ve Irak'ta masum halkı katleden ve yurdundan eden bölücü terör örgütü PKK, son saldırısını Fırat Kalkanı bölgesinde gerçekleştirmişti. 5 Ağustos'ta Fırat Kalkanı bölgesinde tanksavar füzesiyle bir vinci ve bir ambulansı hedef alan PKK/YPG, saldırıda 2 sivili katletmiş 2 sivili de yaralamıştı. Kahraman ordumuzun eli kanlı o teröristleri etkisiz hale getirdiği öğrenildi.

O TERÖRİSTLER 3 GÜN SONRA İMHA EDİLDİ

Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Fırat Kalkanı bölgesindeki vinç ve ambulansı tanksavar füzesiyle vuran ve 2 sivili katleden teröristin de arasında olduğu 6 PKK/YPG'li etkisiz hale getirildi." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamanın devamında, "Etkisiz hâle getirilen 6 teröristten birinin sivil vinç ve ambulansa tanksavar füzesi atarak 2 masum sivili katleden terörist olduğu tespit edildi." denildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN