Başörtülü Zuhal Fidan Kilyos'ta plaja alınmadı! A Haber ekibi o plaja giderek skandalı ifşa etti

Kilyos'a eşi ile birlikte denize girmeye giden Zuhal Fidan, başörtülü olması nedeniyle plaja alınmadı. Skandal uygulamaya ilişkin A Haber'e konuşan Fidan, görevlilerin kendilerine doğru koştuğunu ve 'Zahmet etmeyin, tesettürlü almıyoruz' dediklerini aktardı. A Haber Muhabiri Tuba Kezer, bunun üzerine Kilyos'taki beach işletmesine gitti. Gizli çekim yapan Kezer, 'Tesettürlü almıyoruz, benim yapabileceğim bir şey yok' sözleri ile kapıdan çevrildi.

Giriş Tarihi 07 Ağustos 2021, 16:46 Güncelleme 07 Ağustos 2021, 16:59
Başörtülü Zuhal Fidan Kilyos’ta plaja alınmadı! A Haber ekibi o plaja giderek skandalı ifşa etti

İÇİNDEKİLER

Başörtüsü düşmanı zihniyet yıllar geçse de karşımıza çıkıyor. Son olarak Kilyos'a eşi ile birlikte denize girmeye giden Zuhal Fidan, başörtülü olması nedeniyle plaja alınmadı.


Beach yetkililerinin, 'Tesettürlü almıyoruz' sözleri karşısında büyük üzüntü yaşayan genç kadın A Haber'e yaşananları anlattı.

"ZAHMET ETMEYİN, TESETTÜRLÜ ALMIYORUZ"
Kilyos'ta özel bir beachte yaşanan skandal olayın mağduru Zuhal Fidan yaşananları A Haber'e şu ifadelerle anlattı:

"Görevli bize doğru koştu. 'Zahmet etmeyin, tesettürlü almıyoruz' dedi. Maalesef benim annem de tesettürlü, bu bir ırkçılık ama üzülerek bu kuralı dile getiriyorum müşterilerimize"



"İŞLETMEYİ ARADIK, 'GERÇEK Mİ' BU DİYE SORDUK"

Fidan, yaşananlar sonrası işletmeyi aradıklarını ve durumu anlatıklarını belirtti, sözlerini şöyle sürdürdü:

İşletmeyi aradık 'bu gerçek mi' dedik? 'Haklısınız ama işletmemizin kuralıdır, başörtülü alamıyoruz' yanıtını aldık.

"TESETTÜRLÜ İNSANLAR DA YÜZEBİLİR"
Fidan çok üzüldüğünü ifade ederek, "Baya moralim bozuldu. Tesettürlü insanlar da yüzebilir, bunda bir beis yoktur" dedi.

A HABER SKANDALI BELGELEDİ
Türkiye'nin konuştuğu skandalı yerinde incelemek için A Haber Muhabiri Tuba Kezer Kilyos'taki beach işletmesine gitti. Gizli çekim yapan Kezer, 'Tesettürlü almıyoruz, benim yapabileceğim bir şey yok' sözleri ile kapıdan çevrildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN