Son dakika: Ankara'da kışlaya sabotaj girişimi önlendi: Şüpheli PKK yanlısı çıktı

Ankara Polatlı'da bulunan Topçu ve Füze Okulu Komutanlığındaki otları dışarıdan yakarak kışla içinde yangın çıkarmaya çalışan kişi vatandaşlar tarafından yakalandı. Şüphelinin PKK yanlısı videolar çekip, Türk bayrağına hakaret ettiği ve daha önce de sabotaj girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 28 Temmuz 2021, 22:43 Güncelleme 29 Temmuz 2021, 00:09
Son dakika: Ankara’da kışlaya sabotaj girişimi önlendi: Şüpheli PKK yanlısı çıktı

İÇİNDEKİLER

Ankara Polatlı'da bulunan Topçu ve Füze Okulu Komutanlığındaki otları dışarıdan yakarak kışla içinde yangın çıkarmaya çalışan kişi vatandaşlar tarafından yakalandı.



O anlar kameraya yansıdı.




Polatlı ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, Topçu ve Füze Okulu güney sınırındaki tel örgülerin yakınına geldi.



Buradan kışla içindeki otları tutuşturan kişi, yangın çıkardı. Kışladaki itfaiye aracı ve Polatlı Belediyesi ekiplerince müdahale edilen yangın büyümeden söndürüldü.

VATANDAŞLAR TARAFINDAN YAKALANDI
Kaçmaya çalışan şüpheli vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Şüphelinin vatandaşlar tarafından yakalanma anı kameraya yansıdı.

PKK YANLISI VİDEOLAR ÇEKİP TÜRK BAYRAĞINA HAKARETLER ETMİŞ!
Devlet büyüklerine hakaret ettiği ve devlet büyükleri adına sosyal medyada sahte hesaplar açtığı belirtilen şahsın terör örgütü PKK yanlısı videolar çektiği, Türk bayrağına küfürler ettiği, son olarak Polatlı'da bir yeri daha aynı şekilde yakma girişiminde bulunduğu ve yakalandığı öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN