CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan bir skandal hamle daha! Mevcut deniz taksileri otoparkta çürütüp yenilerini alacağını söyledi!

Her seferinde israftan dem vuran CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yenikapı’daki araç şovu akıllardaki yerini korurken bir skandal daha ortaya çıktı. İstanbul'da bir dönem deniz ulaşımını rahatlamak amacıyla kullanılan deniz taksiler, otoparkta çürümeye terk edildi. Deniz taksilerini çürümeye terk eden CHP'li Ekrem İmamoğlu, atıl hale getirilmiş deniz taksilerini kullanmak yerine, 50 adet yeni deniz aracı alacaklarını açıklamıştı. Kamuoyu kaderine bırakılmış deniz taksileri yerine yenilerini alacaklarını söyleyen İmamoğlu'na "Bu kıyak kime" diye sordu.

Giriş Tarihi 12 Temmuz 2021, 11:26 Güncelleme 12 Temmuz 2021, 11:43
CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan bir skandal hamle daha! Mevcut deniz taksileri otoparkta çürütüp yenilerini alacağını söyledi!

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da deniz ulaşımını rahatlamak amacıyla başlatılan deniz taksi projesinde bir dönem kullanılan deniz taksiler Haliç kıyısında atıl bir şekilde bekletiliyordu.

Birçoğu yarı batık halde bulunan taksiler İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından vinçlerle 2020 yılı Aralık ayında sudan çıkartıldı.

Deniz taksiler, denizden çıkarılmalarının ardından İstanbul Trafik Vakfı'nın Yediemin otoparkına götürüldü.

Bir süre önce 2 tanesinin ambulans olarak hizmet verdiği deniz taksilerin birçoğu artık denizde seyir edemeyecek durumda.

Kaderine terk edilen, paslanmaya yüz tutmuş 13 deniz taksinin oluşturduğu deniz taksi mezarlığı havadan görüntülendi.

İMAMOĞLU'NDAN YANDAŞLARINI ZENGİN EDECEK HAMLE
CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Deniz taksilerimiz ilk etapta 50 adet olacak. Talebe göre sayıyı arttırabiliriz" dedi.

İmamoğlu'nun mevcutta bulunan deniz taksilerini kullanmak yerine pasif hale çekip, yerine yeni taksiler alacaklarını söylemesi kamuoyundan sert tepki aldı.

Birçok vatandaş AK Parti'nin her projesine "israf" diyerek karalama operasyonu yapan İmamoğlu'nun bu hamlesini yandaşların zengin etme projesi olarak gördü.