Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a Sakarya'da sevgi seli: "Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek"

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya AK Parti İl Danışma Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan'a konuşması sırasında bir grup genç "Bir Şarkısın Sen" şarkısıyla sürpriz yaptı. Öte yandan Başkan Erdoğan, Sakarya’nın Sapanca ilçesindeki ziyaretlerinin ardından helikopter pistine giderken aracından inerek vatandaşlarla sohbet etti, çocuklara hediyeler verdi.

Giriş Tarihi 02 Temmuz 2021, 18:58 Güncelleme 03 Temmuz 2021, 07:47
Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a Sakarya’da sevgi seli: Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Sakarya'da AK Parti İl Danışma Toplantısı'nda yaptığı konuşma sırasında renkli anlar yaşandı.



"TAYYİP DEDE" DİYE SESLENDİ
Salonda bulunan çocuklardan birinin "Tayyip dede" diye seslenmesi üzerine konuşmasına ara veren Başkan Erdoğan, "Efendim" diyerek yanıt verdi.



SALONDA ALKIŞ TUFANI KOPTU
Başkan Erdoğan'ın cevabı sonrasında salonda alkış tufanı koparken, bir grup genç "Bir Şarkısın Sen" şarkısıyla Erdoğan'a sürpriz yaptı.

İşte Sakarya'da kayıtlara geçen o anlar;

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki ziyaretlerinin ardından helikopter pistine giderken aracından inerek vatandaşlarla sohbet etti, çocuklara hediyeler verdi.



Vatandaşlar Başkan Erdoğan ile fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.




Bir dizi programa katılmak ve ziyarette bulunmak için öğlen saatlerinde Sakarya'ya gelen Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Sapanca'da gerçekleşen AK Parti Sakarya İl Danışma Meclisi Toplantısı'nın ardından bir vatandaşı evinde ziyaret etti.



Daha sonra Başkan Erdoğan, Sakarya'dan ayrılmak için Sapanca ilçesindeki bir futbol sahasına giderken, aracından inerek vatandaşlarla sohbet etti.

Erdoğan'a büyük ilgi gösteren vatandaşlar, fotoğraf çekilebilmek için adeta birbirileriyle yarıştı.

ÇOCUKLAR, "TAYYİP DEDE" DİYEREK SESLENDİ


Başkan Erdoğan bir süre vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi, çocuklara ise hediyeler dağıttı. Çocuklar ise karşılarında gördükleri Başkan Erdoğan'a, "Tayyip dede" diyerek seslendi. Erdoğan vatandaşlarla sohbet ettikten sonra, helikopter ile Sakarya'dan ayrıldı

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN