Kafeler, restoranlar, barlar saat kaçta kapanacak? Saat 22:00'de başlayan hafta içi yasağı kalktı mı?

Hafta içi yasağı kaldırıldı mı? Kafe, restoran, barlar saat kaçta kapanacak? Hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Başkan Erdoğan'dan kabine toplantısı sonrası önemli açıklama geldi. Peki; hafta içi yasağı kaldırıldı mı? Kafe, restoran, barlar saat kaçta kapanacak? Erdoğan vatandaşlara müjdeli haber verdi.

Giriş Tarihi 22 Haziran 2021, 08:40 Güncelleme 22 Haziran 2021, 08:40
Kafeler, restoranlar, barlar saat kaçta kapanacak? Saat 22:00’de başlayan hafta içi yasağı kalktı mı?

İÇİNDEKİLER

Hafta içi yasağı kaldırıldı mı? Kafe, restoran, barlar saat kaçta kapanacak? Hafta içi sokağa çıkma yasağı için merakla beklenen açıklama geldi. Saat 22:00'de sona eren sokağa çıkma yasakları için Başkan Erdoğan'dan açıklama geldi. Kabine toplantısı sonrası Başkan Erdoğan önemli bilgiler verdi. Peki; hafta içi yasağı kaldırıldı mı? Kafe, restoran, barlar saat kaçta kapanacak?

HAFTA İÇİ YASAĞI KALDIRILDI MI?

1 Temmuz'da başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz. Müzikle ilgili sınırlamayı da 24.00'e çekiyoruz. Şehirler arası seyahat kısıtlamalarıyla şehir içi toplu taşıma araçlarındaki sınırlamalar sona eriyor.

Kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesai düzenine geçiliyor. Vatandaşlarımdan, aşı konusundaki manipülasyonlara itibar etmemelerini, bu konuda bilim insanlarına kulak vermelerini istiyorum.

KAFE RESTORAN BARLAR SAAT KAÇTA KAPANACAK?

Kafe, restoran, barların saat kaçta kapanacağına dair bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak müzik yasağının saat 24:00'te bitecek olması nedeniyle, bu mekanların da saat 24:00'e kadar açık olması bekleniyor.