Ordu-Giresun Havalimanı’ndaki bomba ihbarı asılsız çıkttı!

Ordu-Giresun Havalimanı’nda bir yolcu uçağına yapılan bomba ihbarı asılsız çıktı. İhbarın yurt dışından gelen bir telefonla uçak belirtilmeden genel olarak yapıldığı öğrenildi.

Giriş Tarihi 31 Mayıs 2021, 23:43 Güncelleme 01 Haziran 2021, 00:31
Ordu-Giresun Havalimanı’ndaki bomba ihbarı asılsız çıkttı!

İÇİNDEKİLER

Ordu-Giresun Havalimanı'nda bir yolcu uçağına yapılan bomba ihbarı üzerine kalkışlar durduruldu. Polis ekipleri uçakların kargo ve kabin bölümünde arama yaptı. Yapılan aramalarda her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.

Havalimanında bekletilen yolcuların alındığı uçaklar kalkış yaparak, İstanbul ve Ankara'ya hareket etti.



Bu arada asılsız çıkan ihbarın yurt dışından gelen bir telefonla uçak belirtilmeden genel olarak yapıldığı öğrenildi.

ORDU VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA
Ordu Valisi Tuncay Sonel, yaptığı açıklamada ihbar üzerine güvenlik gerekçesiyle havalimanında tedbirler aldıklarını belirterek, "Gerekli incelemeler yapıldı. Bende bizzat havaalanındayım. Şu an için bir olumsuzluk yok. Yolcularımızla görüştük. Uçuşlar yeniden yapılıyor" dedi.




"İHBAR ASILSIZ ÇIKTI"
Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Ordu - Giresun Havalimanı operasyonları, havalimanı otoritesine gelen bir bomba ihbarı nedeniyle bir süre durdurulmuştur. Emniyet birimleri tarafından yapılan inceleme sonucu ihbarın asılsız olduğunun anlaşılması üzerine havalimanında operasyon yeniden başlatılmıştır." dedi.



TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN