“Belediyede dayak yedim” diye iftira atan taksici Engin Dürü itiraf etti: İYİ Partililer vaatlerde bulundu

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde “Başkan yardımcısı beni dövdü” diye iftira atan provokatör taksici Engin Dürü, her şeyi itiraf edince gerçek ortaya çıktı. Tehdit, taciz ve darp, dolandırıcılık gibi birçok suçtan kaydı bulunan taksici Dürü, bu yönde şikâyette bulunması için İYİ Partililer tarafından birtakım vaatlerle kandırıldığını öne sürdü.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
“Belediyede dayak yedim” diye iftira atan taksici Engin Dürü itiraf etti: İYİ Partililer vaatlerde bulundu

HABERİ
SESLİ DİNLE

00:00 00:00
Tüm Sesli Haberler

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde belediyede darp edildiğini öne süren ve İYİ Partili yöneticilerle birlikte suç duyurusunda bulunan taksici, iddialarının gerçek olmadığını itiraf ederek şikâyetini geri çekti.

“Belediyede dayak yedim” diye iftira atan taksici Engin Dürü itiraf etti: İYİ Partililer vaatlerde bulundu-2

Sabah'ın haberine göre iddiaların ardından İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da belediye başkanı ile çalışanları,"Mafya, çete, vandal, zorba"gibi ağır sözlerle suçlamıştı.

“Belediyede dayak yedim” diye iftira atan taksici Engin Dürü itiraf etti: İYİ Partililer vaatlerde bulundu-3

Tehdit, taciz ve darp, dolandırıcılık gibi birçok suçtan kaydı bulunan taksici Dürü, bu yönde şikâyette bulunması için İYİ Partililer tarafından birtakım vaatlerle kandırıldığını öne sürdü.

“Belediyede dayak yedim” diye iftira atan taksici Engin Dürü itiraf etti: İYİ Partililer vaatlerde bulundu-4

Belediye Başkanı Mehmet Kanar ise İYİ Partili Türkoğlu'nu istifaya davet etti.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler