Adalet Bakanlığından Adnan Oktar açıklaması: İddialar gerçeği yansıtmıyor

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek', 'cinsel saldırı' gibi suçlardan toplam 9 bin 803 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar'ın Edirne Cezaevi'nden Batman'a sevk edildiğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2021, 10:41 Güncelleme 26 Mayıs 2021, 10:42
Adalet Bakanlığından Adnan Oktar açıklaması: İddialar gerçeği yansıtmıyor

İÇİNDEKİLER

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Adnan Oktar'ın "Batman iline sevk edildiği ve Batman Ceza İnfaz Kurumuna yerleştirildiği" yönündeki haberlerin, gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" ve muhtelif suçlardan ceza infaz kurumunda barındırılan hükümözlü Adnan Oktar hakkında, bazı basın yayın organlarında, "Batman iline sevk edildiği ve Batman Ceza İnfaz Kurumuna yerleştirildiği" yönünde haberlerin yer aldığı belirtildi.


GERÇEĞİ YANSITMIYOR
Adı geçen hükümözlü hakkında herhangi bir nakil planlaması ya da verilmiş bir nakil emri bulunmadığı ifade edilen açıklamada, bu konuda basın yayın organlarında yer alan haberlerin, gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN