Kritik dönemeçte saldırılar neden arttı? Hadsiz saldırılarda Biden detayı!

Son dönemde artan saldırılar hakkında A Haber canlı yayınında değerlendirmelerde bulunan AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger ve Türkgün Ankara temsilcisi Kadir Yıldız özellikle ABD Başkanı Biden'ın göreve gelmesi ile birlikte gerçekleşen ekonomik ve siyasal algı operasyonlarının sıklaşmasına dikkat çekti.

Giriş Tarihi 24 Mayıs 2021, 13:24 Güncelleme 24 Mayıs 2021, 13:42
Kritik dönemeçte saldırılar neden arttı? Hadsiz saldırılarda Biden detayı!

İÇİNDEKİLER

A Haber canlı yayınında Türkiye'ye yönelik sıkılaştırılmış ve farklı birçok kanaldan gelen saldırı ve algı operasyonlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmeler yapıldı.

AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger'in ve Türkgün Ankara temsilcisi Kadir Yıldız'ın konuk olduğu A Haber yayınında ABD Başkanı Biden'ın göreve gelmesi ile birlikte gerçekleşen saldırılar, ekonomik ve siyasal algı operasyonlarının sıklaşmasına ilişkin önemli tespitlere yer verildi.

İşte çarpıcı tespitlerin yer aldığı canlı yayın ve öne çıkanlar;

YÜKSELEN TÜRKİYE PLANLARINI BOZDU, DÜĞMEYE BASTILAR
AK Parti Kilis Milletvekili M. Hilmi Dülger: Bir hamle yapılmak isteniyor. 15 Temmuz'da bunu başaramadılar. Hiçbir zaman iştahlarını kesmediler. Hiçbir zaman bölgedeki büyüyen gelişen Türkiye onların planlarına uymadı. Provokatif olaylar da beraberinde ve mütemadiyen gelmeye devam etti. Burada dikkat edilmesi gereken başka bir nokta Türkiye Avrupa ve Amerika'nın boks maçı yaptığı ve paylaşımda zaman zaman anlaştıkları bir ülke olarak görmeye çalıştıkları yerdir.

Ve bu 60 yıldır değişmiş ve bu kez birlikte plan yaptıkları bir coğrafya olmuştur. Yükselen Türkiye ise bugün onların planlarını engellemiştir. İçte dışta böylece her türlü provokatif eylemlere girişecekleri belliydi. Ve düğmeye bastılar.

EKONOMİ, TERÖR VE BİRÇOK KURULUŞ ÜZERİNDEN DENEDİLER
Türkgün Ankara temsilcisi Kadir Yıldız: 15 Temmuz'da Türkiye'yi boğmak isteyenlere karşı Türkiye güçlenerek çıktı ve yeni yönetim sistemiyle savunma sanayi adımaları attı. Terör tehditlerini def etti. Birçok kuruluşlara karşı mücadelesine de devam ediyor. Bunu emperyal güçler elbette uyguluyorlar ama raporlarında da görebiliyoruz bunu. Derecelendirme kuruluşları üzerinden, bizzat siyasiler tarafından da bu yapıldı.