Kademeli normalleşme takviminin ardından MEB'den flaş yüz yüze eğitim açıklaması!

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanlığı'nın kademeli normalleşme takviminin ardından MEB'ten gelen açıklamada "17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerimizin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12'nci sınıfların destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında yüz yüze eğitime geçilecektir. Diğer kademelerdeki resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında 1 Haziran Salı gününe kadar uzaktan eğitime devam edilecektir" denildi.

Giriş Tarihi 16 Mayıs 2021, 10:40 Güncelleme 16 Mayıs 2021, 11:33
Kademeli normalleşme takviminin ardından MEB’den flaş yüz yüze eğitim açıklaması!

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanlığı'nın kademeli normalleşme takviminin ardından MEB'ten flaş yüz yüze eğitim açıklaması geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


''17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerimizin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12'nci sınıfların destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında yüz yüze eğitime geçilecektir.

Diğer kademelerdeki resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında 1 Haziran Salı gününe kadar uzaktan eğitime devam edilecektir.''

İçişleri Bakanlığı'nın bugün yayınladığı kademeli normalleşme genelgesinde de kreşler ve anaokullarının 17 Mayıs-1 Haziran 2021 arasında faaliyetlerine devam edebileceği belirtilmişti.