Kudüs kan ağlarken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendine yakışanı yaptı: Ucuz siyasi hesaplar peşinde

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki göstererek "Kudüs kan ağlarken siz yine ucuz siyasi hesaplarla sosyal medyada boy gösteriyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2021, 19:50 Güncelleme 14 Mayıs 2021, 20:27
Kudüs kan ağlarken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendine yakışanı yaptı: Ucuz siyasi hesaplar peşinde

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki gösterdi.



"SİZE DE ANCAK BU YAKIŞIRDI!"
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kudüs kan ağlarken ucuz siyasi hesaplar peşine düştüğünü vurgulayan Altun,"Size de ancak bu yakışırdı" ifadelerini kullandı.



İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un açıklaması;

"Ramazan Bayramı'nda Kudüs kan ağlarken siz yine ucuz siyasi hesaplarla sosyal medyada boy gösteriyorsunuz. Size de ancak bu yakışır!"

İşte o paylaşım;



KUDÜS KAN AĞLARKEN...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kudüs kan ağlarken, Gazze'de siviller şehit edilirken sosyal medya hesabı Twitter üzerinden "Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim! Hemen!" açıklamasında bulunması büyük bir tepkiyle karşılandı.



"KILIÇDAROĞLU YOKSA İLK SEÇİMDE ADAY MISIN?"
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Girdiği her seçimi kaybetmiş, son iki seçimde korkusundan aday bile olamamış biri için ne kadar cesur konuşuyor değil mi? Seçimin zamanı belli. Sn. Kılıçdaroğlu, yoksa ilk seçimde aday mısın?" açıklamasında bulunarak tepkisini dile getirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN