Sudanlı Müslümanlardan duygulandıran mesaj: Yüce Türk milletine ve ümmetin lideri Erdoğan'a selam olsun

Sudan'ın başkenti Hartum'da bulunan bir Sudanlı, bir iftar etkinliği sırasında Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Türk milleti için gurur veren ve duygulandıran ifadeler kullandı. Sudanlı vatandaş, konuşmasında "Ümmetin lideri, kahraman, reis Recep Tayyip Erdoğan’a Sudan topraklarından selam olsun. Ve ona tüm inancımızla diyoruz ki: “Şüphesiz ki Allah seninle beraberdir. Çünkü sen İslam’la berabersin, haktan yanasın. Sen her zaman düşmanlara karşı yoksulların ve mazlumların yanındasın ve doğru yol üzeresin.” dedi. O anları Hartum Büyükelçisi İrfan Neziroğlu sosyal medya hesabından paylaştı.

Giriş Tarihi 06 Mayıs 2021, 16:58 Güncelleme 06 Mayıs 2021, 17:24
Sudanlı Müslümanlardan duygulandıran mesaj: Yüce Türk milletine ve ümmetin lideri Erdoğan’a selam olsun

İÇİNDEKİLER

Sudanlı vatandaşın Başkan Erdoğan ve Yüce Türk milleti için kullandığı ve göğsümüzü kabartan ifadeler şu şekilde:

İslam'ın selamı ve kardeşliğin selamı İslam muhabbetiyle kenetlenmiş kardeşliğimizin selamı...



Selam olsun Sudan halkından kardeşimiz Yüce Türk halkına...



Türk milleti ki Doğu'dan Batı'ya, Kuzey'den Güney'e bütün Müslüman kardeşlerinin yanında olmuştur.

Sudan topraklarından onlara selam olsun. Sayın Büyükelçimiz. O bizim evladımız. Cireyf'in evladı. Türkiye Büyükelçisi...




O sadece Türkiye'nin değil Sudan'ın da büyükelçisi.

"ÜMMETİN LİDERİ ERDOĞAN'A SELAM OLSUN"
Ve aynı şekilde Ümmetin lideri, kahraman, reis Recep Tayyip Erdoğan'a Sudan topraklarından selam olsun. Ve ona tüm inancımızla diyoruz ki: "Şüphesiz ki Allah seninle beraberdir. Çünkü sen İslam'la berabersin, haktan yanasın. Sen her zaman düşmanlara karşı yoksulların ve mazlumların yanındasın ve doğru yol üzeresin."



Ve buradan, Sudan'dan, Cireyf'den büyükelçimiz vesilesiyle sizlere selamlarımızı hürmetlerimizi gönderiyoruz. Ve hep beraber Cenab-ı Hak'tan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, büyükelçimizi ve Sudan'da bulunan Türkleri muhafaza etmesini niyaz ediyoruz.

Burada bulunan Türkler, Sudan'da misafir değillerdir. Çünkü onlar kendi topraklarında kendi kardeşleriyle birliktedirler.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN