Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yoğun bakım doluluk oranlarını açıkladı! İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova...

Sağlk Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vaka sayılarında artışın yüksek olduğu İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova illerinin Sağlık Müdürleri ve Valileri ile toplantı yaptı. Bakan Koca, toplantının ardından yoğun bakım doluluk oranlarını açıkladı.

Giriş Tarihi 19 Nisan 2021, 22:15 Güncelleme 20 Nisan 2021, 01:43
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yoğun bakım doluluk oranlarını açıkladı! İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova...

İÇİNDEKİLER

Sağlk Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova illerinin Sağlık Müdürleri ve Valileri ile toplantı yaptı.



Bakan Koca toplatıya ilişkin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.



YOĞUN BAKIM SOLULUK ORANLARI
Koca, "İstanbul'da yoğun bakım yataklarımızda doluluk %71,4. Çanakkale'de %67,1. Tekirdağ'da %73,5. Kırklareli'nde %69. Yalova'da %55,4." dedi.

Fahrettin Koca yoğun bakım doluluk oranlarını açıkladı!

İşte Bakan Koca'nın o açıklamaları;

Vaka artışımızın en yüksek olduğu İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova illerimizin Sağlık Müdürleri ve Valileriyle online toplantı yaparak, bu illerimizdeki salgın sürecini ve alınan tedbirleri değerlendirdik.



İstanbul'da yoğun bakım yataklarımızda doluluk %71,4. Çanakkale'de %67,1. Tekirdağ'da %73,5. Kırklareli'nde %69. Yalova'da %55,4. Vaka sayılarının artışı, sağlık çalışanlarımızın yükünü de oransal olarak artırıyor.

Canlı Corona Virüsü Haritası - Corona Virüsü Ölü ve Vaka Sayısı Son Durum