Takiyeci Canan Kaftancıoğlu erkeklerle birlikte aynı safta cenaze namazı kıldı!

CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Gülhan’ın cenaze namazına katıldı. Kaftancıoğlu’nun erkeklerle birlikte aynı safta cenaze namazı kılması dikkat çekti. A Haber canlı yayınına katılan iletişimci ve yazar Ali Saydam Kaftancıoğlu'na tepki gösterdi. Saydam, "Canan hanımın görüntüleri toplumun değerlerine de karşı olduklarını gösteriyor." dedi. Ali Saydam, "Provokasyonu bu safhaya taşıyabileceklerini hiç düşünmezdim" dedi. Katıldığı bir yayında oy almak için "onlar gibi görünmemek" gerektiğini belirten Kaftancıoğlu, ''CHP, sağa selam vermek ya da oradan oy almak için onlar gibi görünmek için benim nezdimde takiyyeci gibi görünüşten kurtulmalı.'' ifadelerini kullanmıştı.

Giriş Tarihi 09 Nisan 2021, 20:52 Güncelleme 10 Nisan 2021, 14:43
Takiyeci Canan Kaftancıoğlu erkeklerle birlikte aynı safta cenaze namazı kıldı!

İÇİNDEKİLER

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun erkeklerle aynı safta cenaze namazı kıldı.

KAFTANCIOĞLU, ERKEKLERLE AYNI SAFTA NAMAZ KILDI
Canan Kaftancıoğlu koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Gülhan'ın cenaze namazına katıldı.

Sancaktepe Sarıgazi Cemevi'nde kılınan cenaze namazına Kaftancıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Gülhan'ın yakınları katıldı. Kaftancıoğlu'nun, ön safta erkeklerle birlikte aynı safta cenaze namazı kılması dikkat çekti.

TAKİYE İTİRAFI ÇOK KONUŞULMUŞTU
Katıldığı bir yayında oy almak için "onlar gibi görünmemek" gerektiğini belirten Kaftancıoğlu, ''CHP, sağa selam vermek ya da oradan oy almak için onlar gibi görünmek için benim nezdimde takiyyeci gibi görünüşten kurtulmuş olunacaktır.'' ifadelerini kullanmıştı.



TOPLUMSAL DEĞERLERE DE KARŞILAR
A Haber canlı yayınına katılan iletişimci ve yazar Ali Saydam Kaftancıoğlu'na tepki gösterdi. Saydam, "Canan hanımın görüntüleri toplumun değerlerine de karşı olduklarını gösteriyor." dedi.

Ali Saydam, "Provokasyonu bu safhaya taşıyabileceklerini hiç düşünmezdim" dedi.

ERBAŞ: "ERKEKLE KADININ AYNI SAFTA KARIŞIK NAMAZ KILMASI DİNİMİZE UYGUN DEĞİL"
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 12 Nisan 2018 tarihinde yaptığı açıklamada; "Erkekle kadının aynı safta karışık namaz kılması dinimize uygun değil" demişti.

KAFTANCIOĞLU: "SOKAKTAN KALDIRSINLAR CENAZELERİMİZİ BE AHMET"
Sabah'ın haberine göre Canan Kaftancıoğlu, 1 Eylül 2016 tarihinde sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından yaptığı açıklamada; "Sokaktan kaldırsınlar cenazelerimizi be Ahmet (Ahmet Saymadi) Yıllarca dinsiz yaşa sonra git dini ritüellere boğul. (bu da benim vasiyet)" ifadelerini kullanmıştı.

Kaftancıoğlu, söz konusu açıklamasının haber olmasının ardından paylaşımını silmişti.